Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciuu

"palcówka" a szerokość pochwy

Polecane posty

Gość gosciuu

Witam mam kilka pytań. Od razu mówię że obecna partnerka jest moja pierwsza więc że tak to ujme nie wiem wszystkiego. Wspolzyjemy od 1,5 roku. Teoretycznie jestem " pierwszym ". Pytanie 1 - czy jest taka możliwość, że przy pierwszym razie nie czuć żadnej blokady, krwi ani niczego takiego, a - mówiąc wprost - cipka jest tak samo ciasna przez ponad rok? Pytanie 2 - czy po palcowce może się pochwa rozszerzyć? Mam na myśli częste dogadzanie samej sobie palcami. Nie grę wstępną. Pytanie 3 - czy kobieta która współżyla 2/3 razy w tygodniu jest w stanie wytrzymać bez współżycia i dogadzania sobie przez np. miesac? Jak wtedy zachowuje się pochwa? Zciasnia się?

Gość gość
Tak, może się rozszerzyć. Zciaśnia się, tzn. próbuje wrócić do swojego stanu sprzed stosunku. Kobiety po ciąży już tak nie mają...

Gość gosciuu
Pytam dlatego ze ponad miesiąc czasu nie uprawialismy seksu, a gdy już do tego doszło, to cipka mojej dziewczyny była tak luźna, że po kilku " pchnieciach " nie czułem żadnego oporu. Tym bardziej mnie zdziwił taki stan rzeczy, bo przez miesiąc nic nie było więc powinna być dosyć ciasna.

Gość gość
Faceci to mają problemy haha. W myślach już pewnie widzisz wielkiego murzyna który tak ja posuwal przez ten czas ze rozepchal. Haha

Gość gosciuu
No właśnie nie. Po prostu mam dosyć specyficzna partnerkę od której ciężko wyciągnąć cokolwiek :) ciekawy jestem czy taka natura kobiet czy po prostu za często się " sama bawi"

Gość gość
Czy to prawda dziewczyny ,gdy odgarnięcie włosy za ucho to macie chęć na tego faceta z którym rozmawiacie? Lub chętnie byście mu się oddały? Tak was psychologowie ocenili ze ten gest odsłaniania ucha to chcecie słuchać partnera lub chęć na zabawy seksualne . Teraz gdy będę rozmawiał z dziewczyna i będzie odgarniać tak włosy za ucho ,bez pytania biorę za rękę i prowadzę do łóżka lub na tylnią siedzenie samochodu .