Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Gość od kałbuca czemu piszesz że Opole to nie jest moje miasto ? twój cytat

Polecane posty

"nie wsioku, to nie jest twoje miasto; nie urodziłeś się tu, nie mieszkasz tu. Jesteś zwyczajnym wieśniakiem, który czasem przyjedzie do miasta i tyle. Nawet słoikiem cię nazwać nie można bo tu nie mieszkasz. Jesteś zwyczajnym wioskowym przygłupem jak cię tu ktoś kiedyś nazwał"

akurat wioskowym przygłupem to nie ktoś kiedyś mnie nazwał tylko ty mnie tak nazwałeś samo słowo wioskowy przygłup jak mnie nazwałes udowadnia że gardzisz wsią i ludźmi ze wsi i nienawidzisz wsi i masz ludzi ze wsi za gorszych i dla ciebie wstyd pochodzić ze wsi i mieszkać na wsi to najgorszy koszmar i obciach sam to udowodniłeś nazywając mnie wsiokiem i wioskowym przygłupem nazwałeś wioskowym tylko dlatego że gardzisz wsią i masz ludzi na wsi za przygłupów

Gość Namysłów wojew Opolsk
Opole to JEST moje miasto bo to stolica mojego województwa i Zrozum że Opole to moje miasto bo w Opolu bywam od dziecka i tysiące razy byłem w Opolu i znam Opole zrozum to i Opole to Jest moje miasto czy tego chcesz czy nie i będę jeździć do Opola kiedy będę chciał i ile będę chciał wolny kraj Opole to Jest moje miasto mam tam znajomych mam tam rodzinę byłem w Opolu setki razy z róznych powodów i na zakupy do zoo do rodziny do skansenu do szpitala i z innych powodów tam jeżdżę i znam Opole od dziecka ps i Gdybym miał zdawać na prawo jazdy to i tak musiał bym jeździć po Opolu i w Wordzie być dużo razy i tam zdawać testy i egzaminy na Prawko bo nasz najbliższy Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego jest w Opolu i dlatego Opole to JEST moje miasto

Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Opolu - WORD - Strona ... www.word.opole.pl/ Aktualna oferta szkoleń WORD Opole. Data zamieszczenia: 28 grudnia 2017. Najbliższe szkolenia w ofercie WORD Opole. więcej. Kurs reedukacyjny w zakresie problematyki przeciwalkoholowej i przeciwdziałania narkomanii. Data zamieszczenia: 28 grudnia 2017. więcej. Uwaga! Zmiany w dniach urzędowania Ośrodka.

10:26 nie jestem debilem

Gość gość
jesteś jesteś ewidentnie opóźniony w rozwoju i intelektualnie niedorozwinięty. nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, nie dostrzegasz kontekstów, aluzji i alegorii. Wykazujesz typowe objawy dla zespołu aspergera lub autyzmu

10:33 umiem czytać ze zrozumieniem ps i nie mam autyzmu ani zespołu aspergera ps gdybym miał to dawno psychiatrzy czy nawet Psychologowie by to stwierdzili a nikt tego mi nie stwierdził ps nie diagnozuj mnie bo goofno się znasz to po drugie a po trzecie czemu twierdzisz że Opole to nie jest moje miasto?może mi jeszcze wmówisz że Namysłów w którym się urodziłem to też nie jest moje miasto?

A nawet dajmy na to gdybym się urodził np przez przypadek we Wrocławiu czy np w Warszawie bo matka przykładowo by tam była będąc w ciąży i tam by zaczęła rodzić i miał bym np miejsce urodzenia Wrocław albo Warszawa a całe życie mieszkał bym na wsi to był bym mieszczuchem czy wieśniakiem? I czy to miasto np Wrocław czy Warszawa było by moim miastem?

Gość ziomopolski
morda niedorozwoju wsiowy

12:26 ziomopolski i co w Opolu jest teatr i kino?czy nie ma zaprzeczysz czy potwierdzisz?

Ziomopolski czy jest?

KSW 2018 mieszkasz w Opolu? Od kiedy? Opole to też jest moje miasto bo często tam jeżdżę i mam tam rodzinę i chce zamieszkać w Opolu ps idziesz dzisiaj do Teatru na spektakl noworoczny albo przed amfiteatr na sylwestra? PS pytam się o teatry w Opolu i kina mimo że wiem że są w Opolu ale pytam się żeby sprawdzić czy ziomopolski jest naprawdę w Opolu idziesz do teatru dziś może do kina?