Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CIEĆ PO ZAWODÓWIE WIĘCEJ WART OD MAGISTRA

Polecane posty

Gość gość

co za chory kraj !!! polska to farma bydła zwanego tanią siłą roboczą dla krajów zachodu !!!

Gość gość
Bo ten tzw.przez Ciebie nieudaczniku "cieć".więcej przynosi pożytku dla spoleczeństwa niż Ty z tzw."studiami"! Ten Twój papierek niejednokrotnie jest niewiele więcej wart niż te tzw.studia!

Gość gość
10.43 chciałem coś napisać autorowi ale wystarczy, że się podpisze pod Twoim wpisem. Mogę? Lepiej bym tego nie ujął. Popieram

Gość gość
taaa. wmawiajcie sobie dalje tępe polaczki że jedyne na co was stać to kłaść kafelki pensjonariuszom spokojnej starości w Monachium...

Gość gość
10.58 dużo pustaków Twojego pokroju ma tzw wykształcenie ale co z tego jak np. Mając parcie na mocz wejdzie do toalety ale że należy zciągnąć gacie to już nie wie. To oczywiście metafora

Gość gość
11:24 podtarłeś już dupsko emerytowanemu żołnmieżowi wermachtu ?

Gość gość
Lepszy ciec po zawodowce z kilkoma fachami w reku, niz doopa życiowa z dyplomem mgr.

Gość gość
ja jestem "cieciem" po zawówce, jako fryzjerka w Warszawie w dobrym miesiacu potrafie zarobic do 10 tysiecy i nie narzekam na bezrobocie

Gość gość
wiadomo że prostaki zadowolą się byle jjaką pracą; no bo w końcu pieniądze na piwsko i kiełbache mają to czego chcieć więcej ? a zawód fryzjerki to nudne i męczące żeby grzebać komuś we włosach :P

Gość gość
a ja rozumiem autora, bo kiedys - 20 lat temu - porzadek spoleczny byl zgola inny studia dawaly prestiz, a do zawodowek szly najczesciej osoby majace problemy z nauka, po zawodowce zas robily za minimalna pensje lub byly bezrobotne

Gość gość
Autor to mgr. dupa życiowa

Gość gość
teraz liczą się umiejętności nie żaden papierek