Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obraziła się bo odwołałam impreze sylwestrowa

Polecane posty

Gość gość

Miałam wstępnie robić imprezę w domu. Powiedziałam o tym dobrej koleżance. Ale nic na 100 procent Ona mówiła ze nie ma kasy wiec nigdzie nie idzie. Wiec zaprosiłam ja do nas o ile byśmy coś organizowali. Ale po zakrapianych świętach nie mam ochoty na żadną imprezę a poza tym jestem przeziębiona i pewnie szybko pójdę spac. Napisałam to tej koleżance a ona na to "przecież nie musimy pić chciałam posiedzieć z przyjaciolmi" Uderzyla w wysokie C gdzie nigdy moja przyjaciolka nie była bo kiedy jej potrzebowalam jej nie było... Teraz nie odpisuje. Kto ma rację

Gość gość
Kto ma rację, ten stawia kolację :-) Problemy z przedszkola...

Gość gość
Albo trudne sprawy

Gość gość
Zależy kiedy jej to napisałaś, że jednak nic nie robisz?

Gość gość
No wczoraj wieczorem

Gość gość
No to trochę po bandzie odwołać dzień przed sylwkiem, poczuła się wystawiona i na lodzie. No ale skoro jej nie uważasz za przyjaciółkę to po co teraz ta rozkima "kto ma racje?"

Gość gość
Mocno zakrapiane święta... Kolejna prymitywna polska rodzina karyn i januszy. Jak ktoś jest ograniczony to stać go tylko na zalanie ryja.

Gość gość
gość dziś Mocno zakrapiane święta... Kolejna prymitywna polska rodzina karyn i januszy. Jak ktoś jest ograniczony to stać go tylko na zalanie ryja. Nom, też tego nie rozumie picie w święta, po co w BN alkohol? :/

Gość gość
To wy jesteście ograniczeni. Każdy dorosły człowiek może wypic kiedy i ile chce a Januszami są ludzie którzy dyktuja innym co mają jeść pić i robić w święta...

Gość gość
A poza tym post nie brzmi czy w święta się powinno pić

Gość gość
Dzień przed to i mi byłoby przykro. Ona ma rację.

Gość gość
To koleżanka posiedzi w widoku i tyle. To już nigdzie nie mogła sobie sama czegoś zorganizować a teraz wielce obrażona że nie robicie sylwestra?

Gość gość
Nie ma racji koleżanka.przeviez jej mówiłaś że ta impreza będzie może a nie na sto procent. Męczą mnie tacy ludzie ktorym trzeba prganizowac czas.

Gość gość
Haha chciała się na krzywy ryj napić a nie jakaś przyjazn

Gość gość
16.04 może i chciała, ale autorka opiertoliła całe alko już wcześniej to i nie było czym sie dzielić. Takie tam rozrywki lumpenproletariatu

Gość gość
To ile tego alko zatankowaliście na święta ze do teraz nie masz ochoty na imprezę? zrób poprawiny w święta chlanie a w sylwka suszenie gardeł to nie wypada

Gość gość
Alkohol jest dla ludzi, a nie dla świń, które nie znają umiaru. Nieźle musiałaś się nawalić w święta. Już widzę ten klimat :D Typowa patola.

Gość gość
Jak mogłam wypić całe alko? Przecież o kazdej porze mogę wyjść po flaszkę marny pocisk i denny