Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co wam w życiu się udało

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie, co wam w życiu wyszło, z czego jesteście dumne? (w kontrze do tematu czego w zyciu żałujecie :) ) mi udało się dobrze wyjść za mąż i mam dwoje cudownych dzieci. I tego że w wieku 40 lat przekwalifikowałam się zawodowo i robię to co lubię. i z tego że mam fajną figurę.

Gość gośćlaura
Udalo mi sie dziecko,zyje tylko dla niego

Gość gość
Ogólnie nic wartego uwagi.

Gość gość
na pewno więcej wam się udało, trzeba tylko umieć to dostrzec. Szczęście jest w naszej głowie. Nieważne, czy zostało Ci całe życie, czy tylko jeden dzień. Zawsze jeszcze wszystko przed Tobą. Za późno będzie tylko wtedy, kiedy zamkniesz oczy po raz ostatni. Każdemu z nas życie sypie piaskiem lub śniegiem w oczy. Ale szczęście można odnaleźć we wszystkim. Można radować się przez coś lub pomimo czegoś.

Gość gość
"Uważaj na swoje myśli, stają się słowami... Uważaj na swoje słowa, stają się czynami... Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami... Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem... Uważaj na swój charakter, on staje się Twoim losem." (Frank Outlaw)

Gość gość
Odrazu mowoe mezus dzidzius i kredycik sie nie liczy..bo to zadna duma

Gość gość
Rsduje się byle czym ale umiem też spojrzeć realnie na samą siebie ;)

Gość gość
Córeczka :)

Gość gość
Jeśli o czymś marzysz, skup się i małymi krokami zacznij już dziś. Nie czekaj na coś lub na kogoś. Chcesz schudnąć – już dziś odmów sobie deseru. Chcesz zacząć biegać – opracuj trasę. Chcesz zmienić pracę ale nie umiesz języka – naucz się codziennie pięciu nowych słówek. Chcesz być lepszym rodzicem? Wyłącz tv, telefon i komputer i siadaj ze swoim dzieckiem do planszówki. Rozwiązywanie wszystkich problemów w Twoim życiu zacznij od siebie, bo tylko siebie możesz zmienić. To wszystko banały, ale osiąganie wielkich celów trzeba przecież od czegoś zacząć, najlepiej od siebie, bo świata przecież nie zmienisz.

Gość gość
A co wtedy kiedy masz partnera i psuje ci to wszystko? A czlowiek taki ktorego sila nie moge wyrzucic z domu?I co ztego ze bez niego jestem pelna zycia mam duzpo planow a wystarczy ze wroci z pracy i zyc mi sie odeczciewa.

Gość gość
Dumna z dziecka ❤️ Cieszę się i doceniam że jesteśmy zdrowi Lubię swoją figurę :-) 174/59 fajne piersi i szerokie bioderka, fajnie odstajacy tylek, proste nogi, stopy (38)ładne, foremne, ładne i delikatne dłonie.

Gość gość
11:36 To sprawa natury a nie twoja ingerencja.

Gość gość
gość dziś [11:36 ale ty jesteś śliczna ,już cie widzę oczami wyobraźni... hehehehehehe

Gość gość
Hehe,ale po co tak szczegolowo opisywac swoja figurę,do czego to?? To dopiero trzeba byc zakompleksionym..

Gość gość
11:32 to udało Ci się... spier***** swoje życie na własne życzenie. Sama przecież go wybrałaś.

Gość gość
Wszystko:) może nie jest wszystko zgodne z tym co sobie wydarzyła ale biorą pod uwagę poziom z którego startowała i inne okoliczności, można powiedzieć że osiągnęłam sukces nie lądując w rynsztoku.

Gość gość
Dokladnie,po co przy nim tkwisz??

Gość gość
11:46 żebyś grubsonie miała czego zazdrościć fajansiaro :-)

Gość gość
gość dziś i gość dziś x ładnie napisane, dobrze się czyta:)

Gość gość
Mam fajna pracę Mam zgrabną sylwetkę-a jestem z tych które tyja od kilku kawałków czekolady, więc niemal zero słodyczy od 30 lat... Mam kochanego męża-to był mój wybór Mamy super urządzone mieszkanie (sama wszystko projektowalam a robił mąż i mój tata) Mam dobrze wychowane dziecko :) Lubię swoje życie

Gość gość
gość dziś to co wedlog ciebie jest duma? duma to wzgledne pojecie , jeden bedzie dumny ze ma apartament w Monako a drugi bedzie dumny bo namalowal piekny obraz

Gość gość
A ja uważam że jak któraś dobrze wyszła za mąż lub ma cudowne dziecko / dzieci to jest powód do dumy i to duży. Mam cudownego męża lepszego nie mogłabym mieć i jestem dumna z tego że go mam. Prace zawsze można zmienić dom kupić większy lepszy a na odpowiedniegi faceta nie jest łatwo trafić. Także te panie które mają dobrych mężów lub mężczyzn rozumieją :)

Gość gość
13:05 i to są właśnie powody do dumy! :-) ja jestem dumna z tego samego co ty oprócz dziecka bo go nie posiadam :-P z czystym sumieniem mogę pogodzić że jestem szczęśliwym człowiekiem i to jest powód do dumy :-D :-D :-D Szczęśliwego Nowego Roku i jeszcze więcej miłości dla ciebie i twoich najbliższych

Gość gość
Gość z 13:05 Dzięki Tobie też wszystkiego dobrego w Nowym Roku :)

Gość gość
Jestem znanym lekarzem i to wszystko :( wybudowałem dom, mam nowe BMW z salonu

Gość gość
Ty 33 letni chirurgu naczyniowy spadaj stąd wreszcie :O

Gość gość
Biorąc pod uwagę fakt, że studia trwają 6 lat, potem 13 mies stażu i 6 lat specjalizacji z chirurgii ogólnej to faktycznie w wieku 33 lat możesz być znanym chirurgiem naczyniowym z własnym domem i BMW.... Ciekawe skąd obecny strajk skoro Ty na specjalizacji zrobiłeś miliony...? :D

Gość gość
A ja uważam że jak któraś dobrze wyszła za mąż lub ma cudowne dziecko / dzieci to jest powód do dumy i to duży. Mam cudownego męża lepszego nie mogłabym mieć i jestem dumna z tego że go mam. Prace zawsze można zmienić dom kupić większy lepszy a na odpowiedniegi faceta nie jest łatwo trafić. Także te panie które mają dobrych mężów lub mężczyzn rozumieją x zgadzam się jak się trafi na fajnego męża czy żonę to i reszta sie lepiej układa, łatwiej coś budować. Człowiek najbardziej na świecie pragnie miłości, bliskości i tego szuka, jak te podstawy są zaspokojone to potem łatwiej iść dalej, chcieć więcej. Lepiej dłużej poszukać tej połówki żeby dobrze trafić niż wyjść za pierwszego który się trafi. Widze po znajomych, Ci którym nie wyszło z partnerem, stoją w miejscu, myślą czy odejść czy męczyć się dalej i tak życie w smutku im upływa. Ci którzy odchodzą, skupiają się tylko na tym aby znaleźć kogoś znów, aby mieć tego kogoś.

Gość gość
udalo mi sie stworzyc szczesliwa rodzine i szczesliwe dziecinstwo dla moich dzieci , moze nie dostane za to Nobla i nie zbawie ludzkosci , nie pokonam glodu i biedy na ziemi ale dla mnie to jest osiagniecie , do tego dochodzi jeszcze kilka bonusow jak dobra praca , ladny dom , nowe samochody i jestem szczesliwym czlowiekiem i ciesze sie z kazdego dnia bo wiem ze zycie jest bardzo przewrotne