Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozna sie zakochac ponownie w tej samej osobie

Polecane posty

Gość gość

Kiedys sie kochali, potem rozstali i ponownie po latach spotkali. Czy mozna zakochac sie ponownie w tej samej osobie?

Gość gość
Wątpie. Duży wpływ na to mogą mieć powody rozstania

Gość gość
Mogą. A kto im zabroni.

Gość gość
Można, ale to wymaga dojrzałości! Zrozumienia, wspólnych celi i porzucenia przeszłości na zawsze. Nie wszyscy to potrafią.

Gość gość
Można!!!!Zdecydowanie można!!! Doświadczyłem tego!!

Gość gość
tak moze napisz cos więcej?>:)?

Gość gość
Mona, znam przypadki gdzie wrócili do siebie i juz tak zostało

Gość gość
To wszystko zależy od powodu rozstania. Są powody które mogły ulec zmianie i problem zniknął z czasem. Znam parę gdzie facet był mocno zakochany a dziewczyna miała wątpliwości i tak z dystansem pochodziła do związku. Zostawiła go. Minęły dwa lata, gdzieś tam się spotkali, zaczęli rozmawiać, spotykać się jak znajomi a ona zakochała się w nim totalnie. Jego uczucia się nie zmieniły ale wydoroslal, a ona spojrzała na niego już inaczej. Są po ślubie, mają dziecko.

Gość gość
gość dziś Mona, znam przypadki gdzie wrócili do siebie i juz tak zostało xxx ja też znam taki przypadek Kinga i Michał z "Na Wspólnej" :D

Gość gość
Gość z 12.11 jestem W grę wchodziło wybaczenie.Zwyciężyła miłość . Kocham ją .Świata za nią nie widzę. Tęsknię każdego dnia.

Gość gość
No to jak wróciłeś czy tęsknisz. Zdecyduj się.

Gość gość
Można . Tylko to raczej dziwne pytanie . coś wam opowiem ,moi starzy przyjaciele (od 30ponad lat) byli małżeństwem 15 lat 2 dzieci w nawale obowiazków ,kredytów ,pracy itp pogubili sie co dopowadziło do rozwodu (zdrada jej)odeszła do kochanka gdy mąz ją przyłapał . byli po rozwodzie 10lat i zawsze unikali siebie a szczególnie on nawet uroczystości rodzinne . Dzieci dorosły syn założył rodzine i pojawił się wnuk co doprowadziło do częstszych wizyt . nie bede opowiadał wszystkiego ale tuz przed roczkiem wnuka widze ich razem coraz częściej , wiem że on nadal ją kocha a ona w rozmowie ze mna na pytanie co dalej i czy ma jakieś plany co do niego odpowiedziała ze to dziwne ale zakochałam sie znowu i nie wie jak mu to powiedzieć i już dawno zerwała z tamtym , ale wie że duma 1 mężą jest wielka nie wie czy on da jej szanse . na to a zaśmiałem sie i mówie jesteś chyba ślepa i nie widzisz jak on się męczy może to ty powinnaś zrobic ten pierwszy krok . Powiem na koniec jedno troszkę im zazdroszczę przeżywają swoją drugą młodośc bogatsi o doświadczenia .

Gość gość
12.43 Wróciłem ,ale nie widzę się z nią codziennie.

Gość gość
Wszystko można jeśli się tego mocno chce.