Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WrozbeIIa

Szczeliwego nowego roku 2018

Polecane posty

Gość WrozbeIIa

Kato Tobie zycze rozumu i refundowanej viagry, żebyś mógł dalej sie mastrubowac. Pitok Tobie przegrywania życia na kafe do końca świata i o jeden dzien dłużej. Wszystkim gościom szampanskiej zabawy, dużo miłości, zdrowie i ogrom hajsu :)

Gość kato
Piertole ciebie, twoje buraczane życzenia i jeszcze durniejszy post🖐️

Gość gość
Kato skończy obrazac kobiety mały czlowieczku

Gość gość
Co to za kobieta która obraża innych ?! Kato ma rację, a ja od siebie powiem, że Wróżbella to najbezczelniejsza baba na świecie i najbardziej irytująca meliniara.Pewnie ma braki w uzębieniu i jedzie jej z pyska !

Gość nowy2018rok
Tak się spiłem, że aż zepsułem imprezę ;-) Popsułem klimat i mnie odwieziono. Nowy rok zamierzam absolutnie poświęcić zdrowemu trybowi życia. Pozdrawiam.

Gość party over
Jestem po celebracji. Byłem tak pijany, że aż mnie odwieziono. Klimat był tak dziecinny, że aż teraz się śmieję, że w ogóle przebywałem w takim towarzystwie takich jełopów. Szczerze? Nieudany. Spodziewałem się czegoś bardziej na moim poziomie. No cóż. Nie przejmuję się :-) Jedyne co było w porządku, to to, że zawczasu mnie odwieziono taksówką. Nie wiem co by się ze mną działo. Zaczynałem bredzić po pijanemu ale wiadomo. Bełkot wszystkim się zdarza. Jakąś bzdurę powiedzieć. Ale klimat był tak dziecinny, że aż mi się teraz śmiać chce. Totalnie obciachowo było, żenująco i żałośnie. Innymi słowy śmiechu warte.