Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z samą sobą, jak przestać udawać?

Polecane posty

Gość gość

W środowisku jestem postrzegana jako pewna siebie, silna i przebojowa kobieta. Fakt kiedyś taka byłam ale już nie jestem.... Mąż mnie zmienił. Wyszłam za mąż za takiego trochę fajtlape, ale mimo to udało mu się dojsc do fajnych pieniędzy-jest informatykiem. Przed znajomymi dalej udaje wyluzowana łaskę która świetnie się bawi na imprezach, w klubach. Ale tak naprawdę męczą mnie wyjścia z nimi. Dziś też szykuje się na imprezę a wolałabym zostać w domu i w kapciach i szlafroku wypić szampana z mężem....

Gość gość
to czemu nie zostajesz w kapciach w domu z mezem?? ja też tak wole i nic nikomu do tego. Czasami spotykam sie z kolezankami i słuchac nie moge kto z kim sie przespał, kto sie z kim pokłócił itp. masakra.... wole swoje nudne zycie z mezem i synem;-)

Gość gość
Starzejesz się i tyle, mąż ma z tym niewiele wspólnego.

Gość gość
Mam 33 lata więc to nie starość jeszcze ;) Dlaczego nie zostanę w domu? Bo chyba brak mi asertywności... Już od września znajomi pytali gdzie się bawimy w tym roku... W zeszłym roku organizowalam sylwestra na 70 osób, w tym na prawie 100.... Zawsze znajduje fajny klimatyczny lokal, załatwiam obsługę, zespół... Wszyscy na mnie liczą i ciężko mi się wykręcić... chce mi się płakać. Chyba wrócę do domu. Wszystko jest dopięte na ostatni guzik. O 20 będą mogli się bawić. Zespół od pół godziny ma próby, kelnerki są na miejscu, dj zaraz przyjedzie. A jak tylko wejdzie to ja chyba uciekne do domu.

Gość gość
Wcale się nie dziwię. 33 lata - mi też nie chciałoby się latać po takich imprezach. Tak szalałam ok. 20 roku życia. A teraz nudzą mnie takie huczne imprezy, nie lubię zarwanych nocy i bólu głowy na drugi dzień. Po co mi to? Teraz wolę spokój.

Gość gość
Tez bym chciała posiedzieć w domu w ta noc w ciszy ale niestety jestem w pracy . Jedny plus ze mój mąż jest tu ze mną i możemy sobie złożyć o 12 noworoczne życzenia.

Gość gość
Mnie akurat głowa nie boli bo nie pije jak głupia. Po prostu wolę inaczej spędzić czas niż na imprezie.... Wracam do domu :)

Gość gość
masz 33lata i ustawiasz swoje zycie pod innych?no sorry, jak tak dalej bedzie to jojcz se dalej

Gość gość
To przecież napisałam-wracam do domu :) a oni niech się bawią. Za rok im zorganizuje imprezę ale od razu powiem że nie przyjdę.

Gość gość
nie bardzo rozumiem o ci chodzi... zmuszasz się do organizacji sylwka w imię czego, że chcesz uchodzić za fajną wśród znajomych? przeszkadza ci ze masz męża fajtłape?

Gość gość
po huk organizujesz jak się zmuszasz! chyba że robisz to za kasę? i sobie narzekasz, ale kasa i tak zwycięża...

Gość gość
Już teraz sobie ustal z mężem, że za rok wyjeżdżacie. Obojętnie gdzie: na wycieczkę, do rodziców, do brata/ siostry. I niech oni sobie sami organizują, a Ty odpoczywaj. A jak nie wyjedziecie, tylko zostaniecie w domu, to innym powiecie, ze się rozmyśliliście i postanowiliście odpocząć.