Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mozna spisac testament na schronisko bezdomnych psow?

Polecane posty

Gość gość

Niemam rodziny dzeci mam siostre przepisalbym jej wszystko ale boje sie ze jak zgine i dostanie po mnie mieszkanie troche ziemi oszczednosci to straci motywacje do pracy dzalania myslenia i stoczy sie na dno i tymsamym zrobie jej wielka krzywde a niechce tego zrobic

Gość gość
oczywiscie, mozna, popieram!

Gość gość
Można, były, są i mam nadzieję że będą takie przypadki - czyli ludzie ;) A jak ktoś chce za życia jakoś pomóc to wejdźcie na tą stronkę: www.ratujemyzwierzaki.pl

Gość gość
Niechcialbym tez zeby ludze wykorzystywali te pieniadze na swoje potrzeby tylko wszystko na zwierzaki takie cos bym chcial

Gość gość
Super jeśli tak chcesz zrobic i zrobisz.

Gość gość
Dzeci maja swoich rodzicow niech o nie dbaja

Gość gość
Bezdomne psy nie mają właścicieli. Kto sobie zrobił dzieciaka niech o niego dba.

Gość gość
Jest tyle bezdomnych zwierzad zal mi ich

Gość gość
aleś zabłysnęła inteligencją, że ho ho :O

Gość gość
nawet jak spiszesz taki testament, to siostra dostanie zachówek, czyli połowę

Gość gość
Brocken staraś a głupiaś, raz że zwierzeta sa masowo porzucane i nie maja wlascicieli, dwa rozmnazaja sie na dziko, trzy dziecmi sierotami zajmuje sie panstwo a na bezdomne zwierzeta maja wywalone wiekszosc kasy to pieniadze ze zbiorek, aukcji itp. Wolisz tygrysie ? Dzieci, cool ale jak ktos woli pomoc zwierzeta to dwa razy cool.

Gość gość
Można. Mam nadzieję, że trafisz do schroniska dla ludzi i przekonasz się na własnej skórze, jaki los niewinnym zwierzakom fundujesz. To są współczesne obozy koncentracyjne tyle, że dla naszych młodszych braci. Hańba ludziom, którzy to finansują i wspierają i tym którzy z tego żyją.

Gość gość
Ale ktos musi pomnie to mieszkanie ziemie i troszkie bardzo malo oszczednosci dostac jestem zdecydowany na schronisko bezdomnych psow ,pozatym swiata nie zbawie a komus pomogie

zajmuje sie panstwo a na bezdomne zwierzeta maja wywalone wiekszosc kasy to pieniadze ze zbiorek, aukcji itp x zajmuje? znasz aktualne ceny za dzieciaka z sierocińca dla urzędnika? no debil, etatystyczny debil. biłabym Cię pałą za sformułowanie "zajmuje się państwo"

Gość gość
Brocken wiem że c***ała w głowie ale pierniczysz teraz od rzeczy, w twoim mniemaniu dzieci z D.D. głodują i w workach chodzą bo grosza na nie panstwo nie orzeznacza, tyle dzieciaki maja ile sobie pod kosciolem uzbierają, prawda? I skad tyle agresji u ciebie ? Z braku seksu czy innych niepowodzen?