Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest wywyższanie się? (...)

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio miałam niemiłą sytuację, gdyż jestem na stanowisku zastępcy dyrektora i ktoś mi powiedział: "To, że masz nowy samochód, dom i drogie gadżety nie uczyni Cię dyrektorem" ... Więc pytanie: Bo owszem, mam nowy samochód (VW Golf 2015r.), dom (mały - 100mkw) oraz wtedy miałam na sobie muszę przyznać droższy zegarek i ogólnie ubrania/buty..., ale czy to świadczy o wywyższaniu się?

Gość gość
oznacza to, że jestes pusta. Otaczasz sie przedmiotami, których nie żyjesz lub nie ogrzeja cie

Gość gość
Przepraszam bardzo, ale obrażać się nie pozwolę! i to na pewno.

Gość gość
gość dziś oznacza to, że jestes pusta. Otaczasz sie przedmiotami, których nie żyjesz lub nie ogrzeja cie xxx ty też masz teraz na sobie jakieś ubrania i być może zegarek/kolczyki itd. nosisz telefon, portfel w torbie... tego też nie zjesz i nie ogrzeją cię :D więc wg twojego toku rozumowania też jesteś pusta. no chyba, że chodzisz nago i mieszkasz pod mostem, to przepraszam

Gość gość
A jeszcze zapomnialam, że napisałaś swój post pewnie na komputerze, korzystając w internetu. Komputer jest źródłem ciepla w twoim domu, a na kolację jadasz sygnał internetu? :D nie? ale z ciebie pustak, otaczasz się materialnymi przedmiotami zamiast założyć wór pokutny i zamieszkać w zimnej celi :D