Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo prosze od odpowiedż, dotyczy facebooka

Polecane posty

Gość gość

Podobno nie mozna sprawdzić kto oglada nasz profil na fb a widzę, ze nagle nie mam dostepu do profilu (nie masz uprawnień) pewnej osoby, znajoma znajomej. Czasem wchodziłam na jej profil, nic nigdy do niej nie pisałam, nie zna mnie. Czyli jednak wie kto wchodzi na jej profil, czy po prostu zrobiła tak, że tylko znajomi moga ogladac jej profil, ale wtedy by chyba nie było komunikatu "nie masz uprawnień do oglądania tego profilu" tylko jakiś inny komnikat. Dziwne... Proszę o odpowiedź, bo teraz się wstydzę, że oglądałam czyjś profil ;/

Gość gość
zależy mi na odpowiedzi, moze teraz rzeczywiście mozna jakos sprawdzic kto wchodzi

Gość gość
nie szoda mi, ze nie bedę widziec teog profilu tylko jakoś mi głupio że ta osoba (chyba) mnie zablokowała, a może nie zablokowała tylko zmieniła ustawienia? już nie bedę wchodzic na profile ludzi których nie znam;/

Gość gość
*nie szkoda

Gość gość
zrobiła tylko dla znajomych. na bloku byś jej nawet nie zobaczyła :)

Gość gość
ale właśnie nie widzę jej komentarzy na profilu mojej znajomej a wcześniej widziałam i chyba też nie widzę jej na liście znajomych tej mojej znajomej co ja takiego zrobiłam...

Gość gość
Noe wiem, ale daj spokój dziewczyno... poza fejsem istnieje zycie prawdziwe :)

Gość gość
Wiem, ale pierwszy raz mnie ktoś chyba zablokował, za samo wchodzenie na profil Czyli jest jakiś sposób na zobaczenie kto nas podglada, bo serio nic jej nie pisałam ona nie wie ze ja istnieję...

Gość gość
Nie niema takiego sposobu, regulamin facebook a nie pozwala na to

Gość gość
no dobrze, ale po tym co napisałam oznacza, że jestem zablokowana? nie widze jej komentarza, który był jescze wczoraj i wisiał z miesiąc (nie wiem moze usuneła sam komentarz), nie widzę też jej na liście znajomych koleżanki, i jak wchodzę na jej profil "nie masz uprawnien..."

Gość gość
jedyny powód dla którego mogła mnie zablokowac, to ze sprawdziła jakoś ze wchodze na jej profil, nic innego nie robiłam, nie widziałam jej nigdy w realnym zyciu

Gość gość
a moze wy znacie jakś sposób na sprawdzenie kto was odwiedza? może są jakieś aplikacje czy coś

Gość gość
czyli naprawdę nie ma możliwości by zobaczyć podglądaczy?