Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy skladac zyczenia facetowi z ktorym mi sie psuje od pewnego czasu?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio mnie nawet troche lekcewazy :( Ale jak nie zlozymy sobie zyczen to juz w ogole bedzie zle... Sama nie wiem co robic

Gość gość
to zyczenia maja byc na nowy rok? Czy z innej okazji?

Gość gość
Czekaj cierpliwie. Jak on tobie nie złoży to go olej, ja bym tak zrobiła

Gość gość
Tak, na nowy rok... Ostatnio nie wiem co sie stalo, ale zaczal mnie lekcewazyc, ale jak nie zlozymy sobie zyczen to pewnie bedzie to oznaczalo koniec, wiec nie wiem co robic. W swieta ja pierwsza skladalam, ale on znowu odezwal sie po swietach

Gość gość
jezeli Cię lekcewazy to Ty nigdy pierwsza przynajmiej sytuacja się wyjaśni, czy ma Cię gdzieś czy nie>:)

Gość gość
Nie składać.

Gość gość
Nie pisz do Niego pierwsza i nie waż się odpisać Mu już na żadnego smesa.Choćby Ci ręką świerzbiła nie rób tego,bo po co?Po co się łudzić...

Gość gość
No wlasnie od pewnego czasu sama nie wiem czy mu zalezy:( popsulo sie od ostatniego spotkania i raz sie odzywa, raz mnie lekcewazy... nie chce zeby ten nastepny rok byl bez niego :( smutno mi...

Gość gość
Skoro Ci na święta nie złożył życzeń, i łaskawie odpisał PO, to uwierz mi, że mu nie zależy.

Gość gość
tzn. odpisal jeszcze w świeta, ale jak ja jemu pierwsza zlozylam, rano w pierwszy dzien swiat. zwykle skladal sam w wigilie

Gość gość
Tak czy inaczej, skoro to Ty pierwsza składałaś życzenia w święta, to teraz siedź cicho. I tak uważam, że mu nie zależy.

Gość gość
Ja tez tak czuje, ze mu mniej zalezy i to mnie dzisiaj doluje :( w ogole stracilam wiare, ze ktos mnie jeszcze pokocha. zaraz schodze do gosci i bede z nimi siedziala zdolowana

Gość gość
Sama sobie odpowiedz na pytanie:do czego jest zdolny człowiek gdy czegoś chce.Stanie na rzęsach by to osiągnąć.To też tyczy strefy uczuciowej.Jeśli człowiekowi zależy to..

Gość gość
A ja np mam inną sytuację facet mi zarzuciał, że jestem zimna i za mało mi zalezy no i w tej sytuacji teraz ja składałam pierwsza zyczenia i to z dwóch okazji. Nie można patrzeć tak schematycznie, że kobieta ma zawsze tylko czekać.

Gość gość
@gość dziś Poza tym, gdyby mu zależało, to chyba spędzalibyście tego sylwestra wspólnie?

Gość gość
Nie, bo on dzisiaj pracuje... Ale zyczenia mi powinien byl juz zlozyc

Gość gość
21:34- no nie mozna, ale ja ostatnio raczej nie bylam zimna, to on mnie bardziej lekcewazyl

Gość gość
A lecewazyl mnie w ten sposob ,ze raz mi nie odpisal na smsa , pozniej w swieta nie skladal zyczen, wiec ja jemu zlozylam to odpisal, niby po swietach sie odezwal i byl mily, a teraz znow sylwester i juz zwykle popoludniu skladal mi zyczenia...

Gość gość
Kogo obchodzi czy pracuje czy nie..niech się wali.Nie czekaj na smesa i dobrze przeżyj ten wieczór.I oby 2018 przyniósł Ci mężczyznę,a nie chłopca..

Gość gość
Ja to na ta chwile jakos przestalam wierzyc, ze jeszcze spotkam milosc... Nie wiem dlaczego ostatnio sie tak zachowuje.

Gość gość
Spotkasz pod warunkiem,że wyluzujesz się z tym typem i zaczniesz szukać i spotykać się z innymi.Spotkasz 100 debili a 101 będzie dla Ciebie.

Gość gość
Ostatnio też miałam duzo smutków w tym temacie i szkoda zycia na to, ciesz się, że zaczyna sie nowy rok i nowe szanse:). Ja tam wierzę, że miłość przyjdzie, ale najpierw chcę sama zacząć twardo stąpać po ziemii, zadbać o siebie, popracowac nad charakterem (zbyt małą asertytwność i nieśmiałość przeszkadzają w znalezieniu wartościowego faceta, bo się przyciąga brak szacunku) trzeba siebie lubić, bo wtedy nasze towarzystwo będzie dla innych przyjemne i bedą chcieli z nami przebywać a nawet nas kochac :) facetów jest mnóstwo, ale najważniejsze jest to jak się czujemy ze sobą, czy mamy pasje poza facetem, czy mamy szczęście w sobie. Ja np jak randkowałam to skupiałam sie tylko na facecie i zaniedbywałam swoje ważne sprawy, nie robiłam nic dla siebie, tylko analizowałam relację:D nawet nie przeczytałam jednej książki Świat ma wiele do zaoferowania:)

Gość gość
On w każdego sylwestra pracuje?

Gość gość
Nie w kazdego ale w ten akurat pracuje... pije drink za drinkiem dobrze ze dzisiaj tego sylwestra nie spedzam sama bo bym zwariowala chyba