Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczęśliwego Nowego Roku Wszystkim!

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, jakie są Wasze postanowienia albo marzenia czy nadzieje na przyszły rok? Ja mam nadzieję, że zapomnę w końcu o tym z którym nigdy nawet nie byłam i że znajdę prawdziwą miłość :D

Gość gość
ja chce być szczęśliwą w końcu

Gość ja_Dyzio
oczywista oczywistość , jak powiada nam Jarosław Kaczyński , w końcu znalazł się Jeden Śmiały w Polsce , który powiedział wprost wszystkim 'prawdziwym' Polakom i Polkom, że SZANUJĄC SWÓJ NARÓD , czyli Polki i Polaków można ze spokojną głową rządzić Polkami i Polakami , Królowa Brytyjska Elizabeth jest ogromnie szanowana przez Brytyjczyków do tej pory za to, że była 'mądra' w czasie rządzenia Brytanią w czasie II W.Św. , nikt nie podniesie ręki na Elizabeth za to, że rządziła mądrze przez wiele lat dla dobra własnego narodu , a zatem, Jarosława Kaczyńskiego oceniam w dzisiejszych czasach wobec Polek i Polaków jako Męża Stanu i Mistrza , wielu wrogów pogodził , nawet rodziny i siostry skłócone zaczynają ze sobą normalnie rozmawiać , złodziei trzeba rozliczyć , złodziejom i kombinatorom trzeba majątki odebrać , Sędzia Okręgowy lub Wojewódzki nie może być bezkarny za kradzież wiertarki w sklepie lub książki - coraz więcej Polek i Polaków zatyranych i pracujących po 250 godzin miesięcznie aby zarobić marne grosze wierzy w to, że Prawo i Sprawiedliwość to NIE tylko nazwa PARTII i słowa ale prawo i sprawiedliwość wprowadzone w czyn ! bardzo pracowita Polka i Polak już wkrótce powinni pokazać Anglikowi i Helvetowi oraz Niemcowi , że polska 'złotówka' wcale nie jest gorsza od jednego Euro , PiS - jako jedyna PARTIA Polek i Polaków NIE oszukuje polskich obywateli , PiS mówi wprost , że chce aby Polska się rozwijała gospodarczo i przemysłowo a złodziei i kombinatorów miejsce jest w więzieniu i Polki oraz Polacy to doskonale rozumieją, że Europosłowie, którzy popierają ukaranie Polski na scenie międzynarodowej są w Polsce skończeni jako Posłowie , pojechali do Brukseli aby reprezentować Polskę a skazując Polskę i Polaków na Art. 7 sami strzelają sobie w kolano, Polacy przez stulecia wszamali tony szczawiu i mirabelek i dali radę , teraz też wytrzymają i dadzą radę nawet tyrając za 450 Euro miesięcznie wiedzą o tym, że aby utrzymać 'imigranta' z Syrii trzeba mieć zasiłek jak w Niemczech , czyli 700 Euro miesięcznie , bardzo mało Polek i Polaków zarabia miesięcznie kwotę w wysokości 700 Euro , natomiast w Niemczech taką kwotę otrzymuje imigrant z Syrii , w jaki sposób Polak lub Polka ma utrzymać 'imigranta' ze swoich zarobków miesięcznych poniżej 500 Euro miesięcznie ? Na ulicach warszawskich widuję coraz więcej par, Polak i 'czarna kobieta' , zakochane pary , na całe szczęście te kobiety nie są 'ciapate' a Polacy doceniają urodę i dobre wychowanie kobiet z dalekiego wschodu. Szczęśliwego Nowego Roku Wszystkim Życzę !

Gość gość
Ja chcę wreszcie znaleźć dziewczynę

Gość gość
Czyli nie wypisują tu jedynie samotne kobiety :P