Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boże nikt mnie nie kocha

Polecane posty

Gość gość

Jest mi źle na sercu :(

Gość gość
Ja Cię kocham <3

Gość gość
a ty kogos kochasz?

Gość gość
Bog Cię Kocha pewnie

Gość gość
dlaczego ci źle? czujesz sie gorsza od innych? masz wrażenie, że czegoś ci brakuje? że jesteś w jakiś sposób ułomna? wykluczona? poniżej pooziomu?

Gość gość
czy to uczucie podobne do tego kiedy wszyscy sie obkupiaja i szastaja kasą a ty nie masz za co kupić biletu na tramwaj? musisz więc iść i oglądać jeszcze wiecej tych bogatych ludzi szastających pieniedzmi nie zwracajacych na ciebie uwagi?

Gość gość
Ja Cię Kochan i Bóg

Gość gość
Jest mi źlę, bo nigdy nie zaznałem miłości już 15 rok czekam na dziewczynę.

Gość gość
a może marzysz o babskich pogaduchach w trakcie których obgadujecie zaliczone ciacha i frajerów, którzy sie slinia na wasz widok i popisuja sie kasą, muskulatura, siłą, inteligencja, c***jem, klatą, mocną głową etc? w przerwach pogardliwie żartując z okularnic, grubasek, brzydalek, frajerek etc.?

Gość gość
aaa. no to se zamień pare słów i na jedno wyjdzie

Gość gość
ale w zasadzie po co ci dziewczyna? znajomi przestana cie podejrzewać o mikrofiuta? zapamiętaj sobie że dla przeciętnych facetów frajer z mikrofiutem jest ważniejszy niż zona i dziewczyna razem wzięte:) Awansują na przedostatniemiejsce w tej konkurencji:)

Gość gość
jakbyś dał grupie facetów alternatywe: grupowy seks z najseksowniejszymi laskami świata czy grill z udziałem publicznie oskarzonego o mikrofiutyzm to wybraliby to drugie. jakbyś im do tego postawił skrzynke piwa to by im w niecałą godzine urosły pawie pióra bo fiut im urośnie tylko w wyobraźni:)

Gość gość
Bo brakują mi przytulasów, spacerów, miłego spędzania czasu we dwoje itp.

Gość gość
zreszta jezeli sie nad tym zastanowić to nawet logiczne. pewnie jhon nash potrafiłby z tego zrobić jakiś schemacik czy coś.

Gość gość
widzisz tylko pozytywy. wiekszosc przytulasów ma miejsce w miejscach publicznych. im bardziej kosztowne miejsce publicznetym bardziej czułe przytulasy

Gość gość
pomyśl logicznie. jak kochasz kobiete i ona cie podnieca to koorfa nie siedzisz z nia w piertolonym mc donaldzie tylko wbijacie na jakas zakrystie i sie rżniecie. to jest miłosć. przytulasy i spacerki po galeriach są dla pozerów

Gość gość
jesteście w fazie wzajemnej fascynacji pożądacie sie nawzajem. po kiego chceszz nia chodzicna spacery zarączkę? żeby wpadła pod tramwaj?

Gość gość
ja nie mówie ze nie mozna ale bez przesady. poza tym to niemiłe dla postronnych osób, znajomych itd. szybko cie to znudzi. pomijam fakt że wiekszosc osbników płci obojga szybko wbija sie w dume i przekonanie o swoich fizycznych walorach i sie zaczyna zerkanie w trakcie slimaka na zazdrosnych singli i singielki.

Gość gość
daje ci dwa miesiące od czasu pierwszego przytulasa i miesiąc od pierwszego stosunku. potem zaczniesz okazywać oznaki zniecierpliwienia partnerką i poczniesz klakulować jakby tu bzyknąc inną

Gość gość
zaczną ci przeskadzać publicznie okazywane oznaki czułości będziesz czuł pogarde do partnerki i gniewna nia. gniew u wiekszości pojawia sie zaraz po tym kiedy czuja że maja nad kimś przewagę. oczywiście nie tylko wtedy ale to pierwsza oznaka, że wyrównałeś deficyty i awansowałeś na wyższy level. troche to głupawe.

Gość gość
gość dziś Nie jestem taki! Jestem bardzo uczuciowy i romantyczny nie ma szans żebym zdradził

Gość gość
zaczniesz stronić od towarzystwa bezpanienkowych frajerów zywic do nich pogarde porzucisz dotychczasowe zainteresowania i poczniesz aspirowac do róznorakich elitarnych klubów na które do tej porry patrzyłeś z zazderościa i zawiścią. sytuacja bedzie od ciebie niekiedy wymagała publicznej szydery z kolesi którzy wyglądaja jak ty sprzed pół roku.

Gość gość
jestes to nieuniknione kiedy pragnie sie miłosci czułosci i szacunku.