Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi w tym zdaniu?

Polecane posty

Gość gość

wspomnialam do kolegi o moim bylym ktorym aktualnie jestesmy na stopie kolezenskiej... ten kontakt mamy taki szarpany, z mojej strony uczucia wygasly, z jego chyba tez; no i on zawsze w rozmowie podkresla ze to moj chlopak a nie kolega, ze niedlugo bedzie nasz slub itd,, jednoczesnie mowi ze chetnie by sie pobawil na naszym weselu, wiec to chyba nie zazdrosc. Dzisiaj powiedzialam znowu o bylym w kontekscie znajomosci, a ten kolega do mnie : OBUDZ SIE w koncu. Kiedy zapytalam o co chodzi, nie odpowiedzial. Na pewno to dotyczylo tego zdania.Co myslicie?jakos nie daje mi to spokoju

Gość gość
Były pewniej liczy że coś będzie znowu i stąd te teksty niby przesmiewcze ale z drugim dnem. Po co utrzymywać stopę kokezenska z byłym?

Gość gość
ale ten kolega do ktorego o nim wspominam nie zna go osobiscie to skad moze wiedziec czy on na cos liczy czy nie?

Gość gość
Tak to może z boku właśnie wyglądać.

Gość gość
po co utrzymywac,bo dobrze sie dogadujemy ale jako znajomi, mamy wspolne zainteresowania, tyle ze jako para jest kiepsko, mamy inne poglady na praktycznie wszystko, chemii tez nie ma, nie wiem dlaczego my sie wtedy zwiazalismy, jakos tak wyszlo...

Gość gość
Może ten kolega czuje miete a może to nic nie znaczyło. Po co się zastanawiasz nad tym i to jeszcze o tej porze w sylwestra?

Gość gość
Tak szczerze probuje go rozkminic,jego zachowanie rozbieram na czesc****erwsze ;) podejrzewam, ze cos do mnie czuje... ostatnio mi mowil,ze do bylych sie nie wraca ze to nie ma sensu i on tez to kiedys rozwazal, a jak powiedzialam mu ze chce z nim zerwac kontakt to powiedzial ze sie zabije... z drugiej strony mowi ze traktuje mnie jak mlodsza siostre...nie wiem co o tym myslec. Widzialam juz rany na nadgarstkach u niego , jak podejrzewam przez klotnie miedzy nami itp ;/ tak wyszlo, ze w tym roku sie nie bawie tylko siedze i sie doluje ;/ Dziekuje Ci za odpowiedzii i zycze wszystkiego najlepszego w nowym roku, a przede wszystkim zdrowia bo najwazniejsze. A Ty czemu na kafe?juz po imprezie?

Gość gość
Dziewczyno przeczytaj to jeszcze raz i zastanów się nad tym czemu się zastanawiasz :P ile on ma lat że się tnie i grozi śmiercią. To nie jest objaw zdrowia psychicznego. Nie śpię bo mnie ktoś obudził. No nawzajem.

Gość gość
24 lata, ja 21.

Gość gość
No to niefajnie bo stosuje szantaż emocjonalny i chyba nie jest zrównoważony psychicznie.

Gość gość
tez tak mysle, ale nie chce miec czlowieka na sumieniu a on juz powiedzial,ze mnie obwini....