Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On nawet nie wyświetla już moich wiadomości

Polecane posty

Gość gość

Do 23 grudnia było super. Pisaliśmy do siebie i od razu mi odpisywał. Znamy się 1,5 miesiaca. Potem zaczęło być tak że wyświetlił wiadomość moją, a nie odpisał, a teraz jest online i nawet nie wyświetla wiadomości moich. Nie wiem czy dać sobie spokój, bo całą sytuacja jest dziwna, bo naprawdę super nam się do 23 grudnia rozmawiało, a już 2 dni później zero kontaktu.

Gość gość
3 dni bez kontaktu to żaden dramat wg. mnie przecież związek nie polega na codziennym nadawaniu do siebie, to jest męczące...

Gość gość
Dla mnie to tak wygląda jakby on już miał w ogóle się nie odezwać do mnie.

Gość gość
Jak się nie odezwie to trudno. Jego strata. Może nie umie inaczej się wycofać ze znajomości, może jest zajety, moze ma coś innego na głowie. Pamiętaj też że faceci nie potrzebują ciągłych gadek. Tak czy siak zajmij sie teraz soba, zrób dla siebie coś miłego.

Gość gość
Sorry ale nie wiem co to znaczy nie wyświetla wiadomości?

Gość gość
na fb widac czy ktos wyswietlil

Gość gość
To ty cały czas do niego piszesz?

Gość gość
Od tygodnia nie pisze wiec ma Cie w d...e. Tez miałam taki przypadek ze nawet juz nie wyswietlil mojej ostatniej wiadomości. Faceci to je...i tchórze, tak właśnie kończą znajomości, bo tak im wygodniej, bez tłumaczeń. On Cie olal więc miej honor i nie pisz nic, tez go olej.

Gość gość
Chodzi wam o to, że odczytał czy jak wyświetla?

Gość gość
Tu taj nie autorka. Ogólnie zauważyłam, że tak robią "atrakcyjni" faceci. Jak facet jest troche mniej atrakcyjny fizycznie, ale ogólnie przyjazny i inteligentny to zawsze odpisuje, składa zyczenia itp, nie zdarza mu się olewania, jesli czegoś nie przeczyta to przeprasza i pisze dlaczego. A tacy cwaniaczkowie, którzy mają jakieś powodzenie robią takie numery. Już nawet nie chodzi o to, że coś im się nie podoba w kobiecie, facet z klasą pozostanie z tobą w przyjaznych stosunkach i napisze co i jak. Do tej pory miałam do czynienia z tym drugim typem i jak mi sie zachciało by był choć trochę atrakcyjniejszy to wpadłam w wir takich dziwnych znajomości i bardzo jest to nieprzyjemne. A chciałam po prostu by ktos mi sie podobał, gdyż do tej pory nie patrzyłam na wygląd.

Gość gość
13.32 bo Co orzysrojni wiedza ze się podbaja i mogą przebierać w kobietach, zwykle kręcą z kilkoma naraz i gdy znajdą ,,lepsza" od Ciebie to urywają kontakt. Klasy nie naja, zresztą ci mniej atrakcyjnie tez. W dzisiejszych czasach trudno choćby o kogos kto kulturalnie zakończy znajomość, napisze co i jak. Większość to tchórze którzy znikają, wola nie odpisywac. Chociaż w pewnym momencie, gdy nie maja pod ręką innych opcji, nagle przypominają sobie o Tobie po kilu tygodnich lub miesiacach i zaczynają glupio sie tłumaczyć typu ,,nie pisalem bo nie miałem czasu, miałem problemy w pracy, babcia mi zachorowała, miałem coazki okres" i tego typu wymowki. Wtedy takiego delikwenta trzeba kopnąć w d...e, zachować się honorowo i Nie pozwolić z zrobić z siebie ,,dziewczyny zapasowej", opcji jednej z wielu. Zainteresowany facet pisze regularnie, zwykle codziennie, gora co dwa dni, nawet jeśli ma malo czasu lub jakieś problemy to Nie zapomni o Tobie, choćby 1-2 smsy dziennie napisze w stylu ,,co i Ciebie, jak się czujesz, jak minął dzień". Nie mowie ze trzeba pisać kila godzin i dzwonić wisząc na telefonie, ale cokolwiek.

Gość gość
Teraz aż mam uraz do facetów z powodzeniem. Nagłe zniknięcie z powierzchni ziemii to ich częste zachowanie. Traktują kobiety jak przedmioty, lalki. ja oczywiście z żadnym z nich nie miałam blizszych stosunków poza rankami, bo oni chcę seksu zdecydowanie za szybko, a jak nie ma to przecież są inne... Atrakcyjna kobieta potrafi np być miła i kulturalna dla faceta zarówno mniej przystojnego jak i przystojnego.

Gość gość
*poza randkami *oni chcą

Gość gość
Mój już też nie pisze, o odpisał jedynie na życzenia noworoczne, to koniec...

Gość gość
No odpisał jednak mi, a zakładając ten temat już byłam pewna, że to koniec. Przeprosił, że nie pisał i sie tłumaczył. No i co do tego kim jest i jaki jest, to przystojny cwaniaczek z niego nie jest. Z urody średniak.

Gość gość
Noi co, dalej będziesz dawała mu sie zwodzic? Poprzednia wiadomość, sama piszesz ze odczytał ale nawet nie odpisał, na kolejna Twoja wiadomość odpisał dopiero teraz... Wuciagnij wnioski. Kolesiowi nie zalezy, pewnie jesteś jedna z opcji.

Gość gość
Może to moja wina bo bzdury mu pisałam zupełnie bez sensu. Znam go od niedawna i sam mi napisał teraz, że przestał pisać bo to co ja pisałam było dziwne bardzo

Gość gość
co do przystojniaków, to się nie zgodzę. każdy facet może tak zrobić. mnie średniacy też tak wystawiali nie raz.

Gość gość
Ja wpadłam w sidła tego, że nudziło mi się i pisałam od tak do niego. On ni odpisywał a ja pisałam mimo to. Aż zamilkł. Dziś jakimś cudem napisał, a ja juz nadzieję straciłam

Gość gość
Już się do Ciebie zniechęcił, pokzalas ze Ci zależy bardziej niz jemu. A co takiego dziwnego mu pisalas? Zacytujesz?

Gość gość
Aleś ty glupia dziewucha.

Gość gość
Nie prawda. Czasem ci sredniacy cenia sie wiecej niz ci najprzystojniejsi. Tych dziewczyny czesto omijaja. Probuj nastepnym razem z tym najprzystojniejszym. Mnie to spotkalo. Ze sredniakami nie wychodzilo, z tym najprzystojniejszym wyszlo

Gość gość
Tak daj sobie spokój.

Gość gość
Mój nie pisze sms, woli dzwonić i rozmawiać :P ja też jak mam jakąś sprawę to dzwonię, sms czy wiadomości z fb są dla dzieci i jest dużo nieporozumień. A na początku nie pisałam ani nie dzwoniłam do niego pierwsza, dałam mu pole do popisu czy zadzwoni czy nie, zawsze codziennie dzwonił, ale ja i tak się martwiłam, że może olał czy ja coś źle zrobiłam. Na seks mój przystojniak musiał poczekać, dlatego chciał być ze mną. Lepiej być olanym na zawsze niż dać komuś i mieć łatkę łatwej. Same jesteście kochane winne, że chłopaki tak się zachowują, że nie ta to inna. Młody chłopak oleje bo nie będzie seksu, ale w przyszłości wspomni, że to ta, która mu jako jedyna nie dała.

Gość gość
gość dziś amen

Gość gość
Mam podobną sytuacje wydaje mi się jednak ,że jest to nie związane z atrakcyjnością partnera ,nie uogólniajmy atrakcyjności bardziej skupiłambym się na tym ile ma lat ,co robi w danej chwili(praca ,studia),miejsce zamieszkania, oraz stała niezmienna wszystkich facetów, pięta achillesowa a mianowicie EGO kruche jak to u mężczyzn. Wiadomo ,że młody 20 paro letni mężczyźni/chłopcy , bardziej skupiający swoją uwagę na własnych potrzebach niż na swojej wybranki,w dużym stopniu i żadzkie pisanie sprowadza się bardziej do luźnej relacji niżeli do związku,mówiąc krótko nie traktuje cię zbyt poważnie ale warto by było to jeszcze poobserwować w takiej sytuacji.

Gość Samara Morgan

Hmmmm, a co jeśli facet wyświetlil wiadomość tak szybko jakby na nią czekał? :))

Gość gosc

jezeli facetowi zalezy na kobiecie bedzie kontaktowal sie codziennie.Minute na napisanie zawsze znajdzie.

Gość Gość

Właśnie do mnie pisze taki jeden Innocenty, znamy się tylko z fb a on codziennie coś od półtora roku do mnie skrobnie. Chociażby jedno zdanie ale zawsze. Czy on mnie lubi?