Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cel na ten rok znalezienie sobie ladnej dziewczyny 8 do 13 lat mlodszej

Polecane posty

Gość gość

do stalego zwiazku mam 38 lat, niedlugo 39, a wiec szukam 25 do 29 latki

Gość gość
Nie twój target. Szukaj 35- 40.

Gość gość
Jak co roku od ilu to już lat? :P

Gość gość
ja chce kobiety ktora urodzi mi dziecko, wiec lepsza kobieta przed 30stka pozatym chce sie nacieszyc takimi rzeczami jak wpolne wyn ajmowanie i urzadzanie mieszkania itp.; chce tez by dziewczyna byla dosc ladna spontaniczna, wesola, bysmy chodzili do kina, jezdzili na weekend nad morze

Gość gość
A jak się nie uda to co zrobisz?

Gość gość
Możesz sobie chcieć, ale dwudziestolatka nie chce podtatusiałego pana w kryzysie wieku średniego, więc się z tobą nie zwiąże.

Gość gość
ale nie mowie o 20 latce, tylko 25-29 latce, to spora roznica

Gość gość
Dla każdej 20-latki, także tej 25+ jesteś za leciwy.

Gość gość
Dziewczyny nie są dla ciebie, bo nie jesteś chłopakiem. Twój czas minął.

Gość gość
wsrod naszych dziadkow oraz wsrod celebrytow zwiazki z 12 letnia roznica wieku to mozna powiedziec ze norma

Gość gość
dla ciebie mezczyzno w srednim wieku kobieta 35+. do 35 jest mlodziezowka w zsmp, teraz jestes juz poza mlodziezowka

Gość gość
Nic się nie nauczyłeś przez cały poprzedni rok i nadal nie rozumiesz że minął już ten czas kiedy z radością rzuci ci się na szyję 10 lat młodsza kobieta. Jedź na Filipiny, jeszcze tylko tam masz szansę na taką miłość o jakiej marzysz.

Gość gość
a wiec ten czas gdy rzuci mi sie na sile kobieta 10 laty mlodsza wg ciebie byl? jesli byl, to kiedy? roznice wieku zanikaja z wiekiem, wiecej ma wspolnego 38 latek z 28 latka niz 29 latek z 19 latka, to chyba ocywiste !

Gość gość
dobra sylwetka, dobrze dobrana fryzura, dobry perfum, dojrzale podejscie do zycia przy zachowaniu spontanicznosci i poczucia humoru tym zaskarbie sobie serca 12 lat mlodszej wybranki

Gość gość
Powiem ci tak - drobiazgowo analizujesz przeszłość jakby cokolwiek miało z tego wyniknąć. Szczegółowo planujesz wizję wymarzonej przyszłości, a zupełnie nic nie robisz z teraźniejszością czyli de facto nie posuwasz się nawet o krok naprzód. Za to życie się posuwa dzięki czemu niezauważalnie spycha cię do tyłu. Głupi nie jesteś więc przetraw to sobie.

Gość gość
Dziękuję. Zrobię to.

Gość gość
wsrod naszych dziadkow oraz wsrod celebrytow zwiazki z 12 letnia roznica wieku to mozna powiedziec ze norma x Nie jesteś celebrytą, ale kafeteryjnym utyskiwaczem.

Gość gość
a wiec ten czas gdy rzuci mi sie na sile kobieta 10 laty mlodsza wg ciebie byl? jesli byl, to kiedy? x Kiedy ty miałeś 25-29 lat, to proste.

Gość gość
roznice wieku zanikaja z wiekiem, wiecej ma wspolnego 38 latek z 28 latka niz 29 latek z 19 latka, to chyba ocywiste ! x Najwięcej wspólnego ma z kobietą trzydziestopięcio- czterdziestoletnią. Dwudziestolatkę może najwyżej uczyć jako wykładowca.

Gość gość
40-latkom to ja się kłaniam grzecznie na schodach :P To wszystko, co mnie z nimi łączy.

Gość gość
Robisz sie za stary na bycie ojcem. Kobieta 10 lat mlodsza nie bedzie chciala starego dziada na ojca swoich dzieci

Gość gość
Mam 25 i gdyby wystartował do mnie facet pod 40tkę, wyśmiałabym go. A gdyby nie zrozumiał, poprosiłabym kolegów, żeby mu wytłumaczyli, gdzie jego miejsce.

Gość gość
Pomyśl w ten sposób, zanim ten związek się rozwinie, zanim się dobrze poznacie, zanim urządzicie to mieszkanie to Ty będziesz dobiegał 50tki. To jest za dużo na robienie dzieci, bo będziesz dziadkiem jak one w szkole podstawowej będą!

Gość gość
Mam 30 i faceta pod 50tke. Można żyć ale na dzieci zrobiłam szlaban. I tak poświęciłam mnóstwo czasu żeby nie chciał wyglądać jak podstarzały nastolatek czyli żałośnie. Autor chyba coś w życiu przepuścił i teraz próbuje do tego wrócić, ale mam wrażenie że nie jest Onassisem żeby sobie na to pozwolić.

Gość gość
dobra sylwetka, dobrze dobrana fryzura, dobry perfum x Analfabeta, który nie wie, że wyraz "perfumy" nie ma liczby pojedynczej nie zaskarbi sobie niczego u nikogo.

Gość gość
gość dziś ja chce kobiety ktora urodzi mi dziecko, wiec lepsza kobieta przed 30stka pozatym chce sie nacieszyc takimi rzeczami jak wpolne wyn ajmowanie i urzadzanie mieszkania itp.; x Chcesz dziecka i proponujesz dużo młodszej partnerce WYNAJMOWANE mieszkanie?

Gość gość
Masz tyle lat I nie masz wlasnego mieszkania? Pozatym skad przekonanie ze sam mozesz miec dzieci? Wady genetyczne rowniez przenosza meskie geny..

Gość gość
NAsjmieszniejsze jesty ze dziewczyny na kafeterii we wczorajszym temacie "wybierzcie najprzystojniejszych mezczyzn swiata" podali kilku amerykanskich aktorow i 3 z nich mialo 38-39 lat !!!!!!!! a wiec zdecydujcie sie, czy to najprzystojniejsi faceci, czy tez tatusiowie, ktorym sie klaniacie na klatce schodowej :D

Gość gość
Dla 35latek i starszych oni sa ok.

Gość gość
zapoznanie majac 38 lat, wspolne zamieszkanie majac 39.5 lat, slub majac 40 lat, dziecko majac 41 lat da SIE? da sie !!!!!!!!!!!!