Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slabo w to wierze

Ciekawe czy w nowy roku czy faceci zmniejsza wymagania

Polecane posty

Gość slabo w to wierze

i przestana czekac na nieistniejace idealy z filmow amerykanskich a zainteresuja sie w koncu istniejacymi wolnymi kobietami ..... bo na portalach randkowych to czekaja latami i marza o krolewnach

Gość gość
KOBIETAMI Nie podstarzalymi lub starzejacymi sie ksiezniczkami, do tej pory krolowe okolicy i kazdej imprezy, jak mlodosc wychodzi za drzwi, jest juz na progu, nagle ze zdziwieniem rozgladaja sie wokolo i dociera zalosna do nich rzeczywistosc - najlepsze lata za toba, babo, dostajesz to na co zaslugujesz i lepiej pewnie nie bedzie:D Bylo splawiac tych co bardziej normalnych, bo nie blyszczeli w towarzystwie i nie bylo sie kim wsrod znajomych pochwalic? No to teraz rycz glosem godowym na puszczy, rycz, "gdzie ci prawdziwi faceci" na ktorych nie zwracalo sie uwagi, albo po prostu nie podchodzili kiedy zachowywalas sie jak podrzedna blachara, bylo myslec wczesniej:D Teraz jeszcze tylko pare lat powylewasz swoj jad, usilujac uciec od realiow, potem kot czy pies i juz z gorki, bo starosc pelna gemba bedzie:D

Gość gość
oczywiście pod pojęciem "faceci" rozumiem ciacha min 8/10

Gość gość
Wiesz, aż mnie zaintrygowalas i obejrzałem sobie randomowe profile kobiet z mojego miasta. Wiesz jakie teksty powtarzały się w niemal każdym opisie? "krasnalom poniżej 180 dziękujemy chociaż sama metr 60 w czapce," nieudacznikom bez własnego m dziękuję "chociaż sama" chwilowo bezrobotna i mieszka z mamusią" i moje ulubione - profile samotnych matek z malutkim dziećmi które połowę zdjęć w galerii mają rodzaju" półnaga i wymalowana jak coorfa wiję się na parkiecie dyskoteki w otoczeniu nażelowanych cwaniaków "a w opisie że szuka miłego spokojnego i odpowiedzialnego który pokocha ją i jej dziecko. To tak w skrócie te najczęściej spotykane :D

Gość gość
Hmmm.... faceci 8/10 to żadne ciacha. To..... raczej drożdżówki. Smaczne ale na kolana nie powalają :-)

Gość gość
gość dziś Xx Dokladnie tak!