Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młode dziewczyny są do niczego

Polecane posty

Gość gość

Mam 24 lata i umówiłem się z 20. Porażka. Wielkie wymagania życiowe a jej ideał faceta to blondyn z kolczykiem w języku, rurkach i białych trampkach. Wszystkie są takie infantylne?

Gość gość
mimo małej różnicy wieku niestety ale 20 to jeszcze dziecko a 24 to już dorosły facet poszukaj sobie starszej albo poczekaj jak dziewczyny o 4 lata od ciebie młodsze dorosną

Gość gość
Mam 26 lat i zgadzam sie z autorem. Chlopie dzisiaj ciezko znalezc jakas sensowna dziewczyne. Choc sa ale zwykle zajete.

Gość peterparkk
Jestem 34 letnim mężczyzną a moja dziewczyna ma 18 lat bardzo się kochamy.

Gość gość
znam twój ból autorze, ja też nie mam żadnej dziewczyny na studiach bo każda by chciałą jakiegoś korfa lowelasa gitarzystę o wyglądzie modela, a nie zwykłego chłopaka

Gość gość
Zwyły chłopak czyli? Maminsynek, który nawet prostego obiadu nie potrafi zrobić?

Gość gość
Mam 24 lata i to samo mogę napisać o facetach. Tylko, że większość rówieśników też jest do niczego.

Gość gość
zwykły chłopak czyli przecietny z urody mające pewne wady jak i zalety; taka szara myszka męska mozna by rzec; i taki jestem i nie próbuję na siłe udawać lowelasa :P

Gość gość
nauczcie się gotować to każda was zechce

Gość gość
Rozumiem, upodobanie do kolczyków, trampki są neutralne, ale rurki? :O Autorze nie przesadzasz? Rurki wyglądają mało męsko, wręcz gejowsko rzekłabym... Widocznie trafiasz na jakieś mentalne gimnazjalistki, a nie kobiety. Przykro mi.

Gość gość
Pisałem wiele razy, że kobiety wymagają modela i to jest prawda kobiety nie chcą zwykłych przeciętnych chłopaków tylko modeli.

Gość gość
Gdzie Wy znajdujecie takie laski-pustogłowia? Dodam, że poważni faceci, z którymi można spróbować stworzyć jakiś związek, zaczynają się od 30stki na ogół

Gość gość
Moim zdaniem to prowokacja, bo jakoś nie wyobrażam sobie, że na randce dziewczyna podaje takie informacje autorowi :)

Gość gość
gość dziś Bzdury opowiadasz z 20latkiem też można stworzyć trwały związek.

Gość gość
Gosciu z 17:10, rozumiesz znaczenie stwierdzenia "na ogół"? Oczywiscie ze mozna, wyjatki sie zdarzaja i ja tego nie kwestionuje, ale to rzadkość

Gość gość
Co jest złego w rurkach ? mężczyźni w rurkach wyglądają dużo lepiej niż we zwykłych spodniach

Gość gość
Nie podała mi takich informacji na pierwszej randce ale napsiala tak pp 3 spotkaniu a potem ze jednak nie szuka związku. Minely 2 miesiące a ona jest z kimś właśnie takim jak z jej opisu.

Gość gość
po prostu poznała kogoś kto jej się bardziej podobał

Gość gość
"Co jest złego w rurkach ? mężczyźni w rurkach wyglądają dużo lepiej niż we zwykłych spodniach "

Gość gość
"Co jest złego w rurkach ? mężczyźni w rurkach wyglądają dużo lepiej niż we zwykłych spodniach " x Haha, chyba tylko dla geja :D Mężczyźni najlepiej, najatrakcyjniej i najbardziej elegancko wyglądają w normalnych, prostych spodniach, ewentualnie lekko poszerzanych. Dresy są dla patologii, a rurki dla metro-ci/ot.

Gość gość
To tez, ale w rurki wcisna sie przede wszystkim chuderlaki, z chudszymi od kobiet lydkami i udami, zaden normalny facet w rurki nie wejdzie ;)

Gość gość
Zadbany mężczyzna spokojnie wejdzie w rurki

Gość gość
spadaj pedałku ;)

Gość gość
gość dziś Najlepiej związać się 20latkiem niż 30latkiem, który w przeszłości zaliczał, a teraz szuka kobiety na stałe hipokryta.

Gość gość
Jestem szczuply a mam problem z wejsciem w rurki a co dopiero ci lepiej zbudowani

Gość gość
No, to jest straszna hipokryzja :/ zaliczal co chcial i kiedy chcial, a teraz szuka dziewicy na zone

Gość gość
Mężczyźni w prostych spodniach wygladaja jak typowe wieśki z bazaru przypomnę jeszcze raz mężczyźni najlepiej wygladają w rurkach.

Gość gość
Szczupły spokojnie wejdzie w rurki

Gość gość
Ale jak on w nich wyglada? Jak wystrugany pajacyk, mozna znalezc mase zdjec facetow w rurkach i peknac ze smiechu w przypadku niektórych ;)