Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie dbajcie o siebie, łysi faceci są żałośni

Polecane posty

Gość gość

A wystarczy raz dziennie myć włosy i nie ma łysienia.

Gość gość
Mój jest łysy, ale w łóżku nie ma lepszego !

Gość gość
Ohyda, nie dotknęłabym łysego faceta.

Gość gość
Tak, tak ale z Jasonem Stathamem to każda by poszła do łóżka...

gość dziś A wystarczy raz dziennie myć włosy i nie ma łysienia. \ Skąd ty to wziąłeś /wzięłaś ?? z reklamy jakiejś czy coś?

Gość gość
Mój ma gęste czarne włosy :-)

Gość gość
17:32 chyba Ty

Gość gość
za silne włosy odpowiada cynk , który jest jednym ze składników spermy jeśli facet nie uzupełnia cynku , brakuje go w jego diecie ,.,. To będzie łysiał Tym bardziej im częsciej ma wytryski ,.,. Wraz z wytryskiem pozbywa sie cynku z organizmu

Gość gość
Łysiejący może być jak ma 70+ Najbardziej żałośni są tacy co wyłysieli koło 30 a ich żałosność pogłębia fakt, że większość z nich to grubasy. Prawdziwy facet to: 180 cm- 75 kg 185 cm - 84 kg 190 cm - 95 kg Niżsi są za mali i coraz częściej będą się zbliżać wzrostem do kobiety. Natomiast wyżsi są po prostu brzydcy, nieproporcjonalni z wielkimi, krzywymi nosami i stopami, coś jak Marcin Gortat - okropnie brzydki typ.

Gość gość
dbamy o siebie

Gość gość
A wystarczy raz dziennie myć włosy i nie ma łysienia. xxx Jaka ignorantka musisz byc, skoro ci sie wydaje ze lysienie jest spowodowane brakiem mycia wlosow. Szok. Wiejska prostaczko, wroc do szkoly i naucz sie podstaw biologii. A lysi faceci sa bardzo seksowni. Mowimy oczywiscie o ogoleniu sie na lyso, nie o zaczesach.

Gość gość
17,36 pitolisz czepie konia 4 razy dziennie i mam czupryne jak gęstom jak cza,wedle twojejmteori powinienem byc łysy jak kolano:-P

Gość gość
Mój facet jest łysy i innego bym nie chciała ! Ma 182 cm. 79 kg. 21/15 i mi starcza zanadto. Wiek 50+ uprawia czynnie sport.

Gość gość
Seksowni, czy nie to rzecz względna. Mycie raz dziennie nic nie da i albo twórca tematu to t rooo ll albo ...

Gość gość
to juz wiadomo dlaczego kobiety nie łysieją .,, Ponieważ uzupelniają cynk łykając naszą spermęę http://polki.pl/moda-i-uroda/fryzury,cynk-dlaczego-wlosy-go-potrzebuja,10384591,artykul.html Cynk – dlaczego włosy go potrzebują? Włosy, aby rosły i nie wypadały, potrzebują cynku. Jak działa cynk i jak go dostarczać do organizmu? Ile cynku potrzebujemy? Jak wchłania się cynk? Dlaczego nadmiar i niedobór cynku są groźne dla zdrowia? Jak sprawdzić poziom cynku w organizmie

Gość gość
Ja wiem od czego łysieją Od jedzenia (a co za tym idzie od mądrości) Mieszkałem kiedyś z facetem, który nie pił, nie palił, nawet i nie ruszał skórą, ale jadł tylko parówki z biedronki, draże kokosowe, te słodkie napoje z biedry, sam cukier i syf z biedronki i łysiał szybciej, niż kupował szampony przeciw łysieniu, a miał 26 lat. Śmierdziało mu z gęby ostro, takimi zepsutymi zębami, a co drugi dzień chodził do dentysty.

Gość gość
dbam o siebie mało tego depiluję klatę jak zadbany mężczyzna

Gość gość
Widać że w większości, udziela się tu odpad genealogiczny!

czy naprawdę sami ignorancji sa na forum ?? nie wiecie z czego wynika łysienie jakie aspekty na to wpływają ?

Gość gość
Patrząc się na tego typu komentarze do tego tematu od razu wiadomo po co się głównie wchodzi na to forum ... By ujrzeć ludzi głupszych od siebie samego

Gość gość
Ja mam 27 lat i zero oznak łysienia, wyglądam na 21 lat. Jedynie co, to metabolizm mi się spowolnił i mam lekki brzuszek, no i jestem szczupły.

Gość gość
w wieku 27 lat lekki brzuszek? Haha co za obleśny grubas, jeszcze się tłumaczy

Gość gość
Bruce Willis, Jason Statham, Vin Diesel, Andre Agassi, Michael Jordan i wielu wielu innych. Ikony seksu lub uosobienie męstwa. Nie piertolcie mi więc, że łysi są żałośni bo same jesteście żałosne :D

Gość gość
Grubas to człowiek pulchny, a lekki brzuszek jest od obniżonej przemiany materii z wiekiem. Mogę go zrzucić i spuścić brzuszek. A ciebie widocznie szlak trafił, jak napisałem, ze jestem ogólnie szczupły i nie łysieje, i wyglądam na 21 lat.

Gość gość
17:36 Za silne włosy odpowiadają geny, a w tym wrażliwość mieszków włosowych na DHT, pochodna testosteronu która osłabia włosy. Dopiero w dalszej kolejności dieta w tym cynk, higiena itp. Dokształć się zanim zaczniesz się wydurniać.

Gość gość
Mimo, ze mam geste wlosy stane w obronie lysych mezczyzn bo to co wygaduje autorka to glowa mala. Mezczyzni szybko lysieja przez duzy poziom hormonu testosteronu. Ja mam duo wlosow wiec nizszy poziom testosteronu wiec i jestem spokojniejszy.

Gość gość
są zabiegi, przeszczepy włosów tylko trzeba chcieć żeby coś z tym zrobić

Gość gość
Wolę lysego niż cudaka ala radzio majdan z zaczeska jak u wsioka z przeszczepionych włosów.

to nie czasy przedwojennje gdzie dziadkowie zaczesywali dwa włosy na głowie. może najlepiej tupecki albo peruke zakładac :( Jężeli w genach przejelismy to to nic nie zmieni. CZekaj bo nie do końca rozumiem czyi łysy lub łysiejacy facet który sobie nie zrobi pszeszczepu skóry nie dba o siebie ?? Chce Ciebie dobrze zrozumieć gość dziś są zabiegi, przeszczepy włosów tylko trzeba chcieć żeby coś z tym zrobić