Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Psycholog parafialna powiedziała mi że jestem mentalnie brudna ...

Polecane posty

Gość gość

Zabolało mnie to chyba bardziej niż gdyby powiedziała mi to koleżanka czy ktoś. Trochę chodzę do niej z braku laku bo mam słabszy okres finansowy a na NFZ się długo czeka. Jestem agnostykiem i ona wiedziała o tym i mimo to mnie przyjęła na terapię. Widziałam że często nie aprobuje moich działań czy poglądów ale nie okazywała tego słownie. Dopiero pierwszy raz taka sytuacja się zdarzyła. Co mam zrobić? Czuję się wykorzystana. Nawet nie obrażona. Ze ta kobieta naduzyla mojego zaufania. Mówiłam jej wszystkie swoje sekrety a ona coś takiego odwala

Gość gość
Zmienić czym prędzej bo się babsko z powołaniem minęła.

Gość gość
Poszłaś do jebnietej katolskiej fanatyczki, to co sie dziwisz. Pewnie baba rozpowiada na prawo i lewo co jej ludzie mówia na wizytach.

Gość gość
gość dziś Poszłaś do j**nietej katolskiej fanatyczki, to co sie dziwisz. Pewnie baba rozpowiada na prawo i lewo co jej ludzie mówia na wizytach. X teraz jestem przerażona, to małe miasto, ludzie się mogą znać i ją też :/

Gość gość
Mam nadzieje, ze nie rozpowiada, ale ja nie ufam. Nie chodź juz do tej dewoty.

Gość gość
Dowal jej, za mało jej groziłeś widocznie i dowalales. Uwierzą tobie, masz kasę.

Gość gość
Nie znam się na terapiach ale wydaje mi się, że psycholog nie powinna oceniać. Zmień na inną. Ale radzę się zastanowić nad tym co powiedziała, może naprawdę postępujesz amoralnie?

Gość gość
ksiądz wie na 100% :D ja kiedyś oglądałam dokument o opętaniach i tam była właśnie psycholog katolicka jeszcze bardziej utwierdzała chore fantazje dziewczyny że ta jest opętana a widać było że ściemniała