Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćamelia

Mamusie pozbywamy sie zbędnych kg w nowym roku.

Polecane posty

Gość gośćamelia

Zostalo mi pare kg po ciazy a i przed ciaza mialam bmi w gornej granicy normy. Chce troche schudnac, ale karmie i w gre nie wchodzi jakas typowa dieta. Staram sie unikac slodyczy, tlustego, wieczornego podjadania. Chodze na spacery z dzieckiem. Ktoras mamusia dolaczy do mnie?

Gość gość
Ja chetnie.Tez kp i nie mam wiele czasu na gotowanie bo dziecko z tych upierdliwych.

Gość gość
21:14- widac ze kacyk po sylwestrze męczy. Nie przejmuj sie, jutro będzie lepszy dzień.

Gość gość
Od sierpnia do teraz schudłam 8 kg. Powoli bo nie byłam na diecie a zmieniłam zasady jedzenia. Prowadziłam dziennik z dokladnym zapisywaniem przez 2 tygodnie co jem a następnie poszłam do dietyczki. Wskazała mi błędy, skorygowala jadłospis i tyle. Jem wszystko, nie muszę specjalnie czegoś gotować. A chudne! Dla mnie to idealne rozwiązanie bo chce utrzymać swoją "dietę na zawsze".

Gość gość
22.00 podziel sie jadlospisem

Gość gość
tez jestem ciekawa tego jadlospisu

Gość gość
noooo

Gość gośćamelia
Moje dziecko tez niestety z tych absorbujacych. Ciezko mi nawet czasem ugotowac obiad. W domu nie chce spac w ciagu dnia tylko na spacerach. Spaceruje wiec codziennie godzine czasem poltorej dosyc szybkim tempem.

Gość gość
Polecam drugiego bobasa w niedługim czasie. Wychowywanie bez pomocy dziadków i meza poza domem non stop. Ja dzięki temu ważę 10kg mniej niż przed ciążami :)

Gość gośćamelia
Moje dziecko poki co jest tak absorbujace ze drugie jest narazie pod znakiem zapytania ;) Dzisiaj znow bylam na dlugim spacerze tzn 10 km. Mam nadzieje ze starczy mi wytrwalosci i bede regularnie chodzic. A jak dziewczyny u Was?

Gość gość
Ja nie mam zbednych kg ale potrzebuje ujedrnienia i ogólnie poprawienia stanu mięśni. Może jakąś grupe na fb zalozmy z przepisami i cwiczeniami. U nas dzis na obiad vegeburgery z kaszy i warzyw. Bajecznie proste !

Gość gość
Daj przepis na wegeburgery.

Gość gość
To mige i ja! Tylko nie moge byc na diecie bo karmie piersia. W ciazy przytylam 22 kg. Obecnie zostalo 6 kg. Syn ma 5.5 miesiaca.

Gość gość
Hej tu od 8 kg mniej Nie mam specjalnej diety a raczej zasady m.in jeść 5-6 razy dziennie, w każdym posiłku dodać warzywa, dużo jeść kaszy (roznej). Pic min 2 litry wody, rano ciepła woda z cytryną. Na kolację jeść tylko warzywa (zawsze do warzyw dodać ciut oliwy). ZacZęłam używać olej kokosowy, błonnik w proszku (eko), więcej dusze niż smażę, jem mniej owoców. Zupełnie nie jem żółtego sera, ograniczylam orzechy (kiedyś na kilogramy!) I co chyba dla mnie było kluczowe zabieram jedzenie w pojemniczksch i jem regularnie! Ps. Jem słodycze, pije kawę! Ps 2 cwiczę 2 razy w tygodniu w domu bo tylko tak mam czas. Wg Dietetyczki to wazn e dla zdrowia ale takie "mini treningi" nie odchudzaja! Ogólnie polecam wybrać się do dietyczki- mnie to kosztowało 3 wizyty po 120 zl ale dało efekty przy niewielkim wysiłku! POWODZENIA!!!!

Gość gość 225
Cześć dziewczyny ja tez bym chciała schudnąć ale jem co popadnie. Waze 66kg przy wzroscie 165. Wygladam i czoje sie jak sloń. Codziennie mowie juz od jutra i zawsze jest wymowka. Nie wiem co robic i od czego zaczać. 2 lata temy zaczelamsie odchudzac moja waga poczatkowa 63,8 po miesiacu odchudzania waga 52,7 a teraz waze wiecej niz kiedy kolwiek. Niekolwiekmam tagie glupie rozumowanie ze albo nie jem praktycznie nic albo wszystko

Gość gość 225
Przepraszam za bledy slownik w tel zmienia mi slowa

Gość gość
20.50 po co dodajesz do warzyw oliwę? witaminy lepiej się wchłaniają przez to czy jak?

Gość gość
Do 21:12 z oliwą lepiej wchłanianiaja się witaminy. Dziennie ok 2 łyżeczki oliwy przy dość dużych ilościach warzyw.

Gość gość
21.30 dziękuje :)

Gość gość
Niby wszystko proste i jasne zasady ale gorzej to trzymać się tego dłużej niż przez kilka dni!

Gość gość
Dziewczyny pisze z tel o tych vegeburgerach. Wpiszcie w google "najlepsze wegeburgery na świecie" i pierwszy link to ten. Ja modyfikuje ten przepis jak czegoś nie mam. Zawsze wychodzą miodzio. I sa do pieczeniaa nie smażenia :) więc człowiek nie śmierdzi olejem

Gość gość
Dobry pomysł! :D Może namówmy do tego takie przyszłe mamusie: womenshealth.pl/fitness/Cwiczenia-w-ciazy-bezpieczny-trening-dla-przyszlych-mam,8686,1

Gość gośćamelia
Dziewczyny jak u Was idzie walka z kg? Mnie dopadlo teraz przeziebienie, nie mam na nic sily.

Gość gość
Haaaalo !!!!! Odchudzwmy sie :)