Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NCPP Opole

warszawiacy zamieszkalibyście w Opolu czy nigdy w życiu ? opole jest super

Polecane posty

Gość gość
spieprzaj z tą dziurą jakbym już miał się wynieść z miasta do jakiejś prowincjonalnej dziury, to przynajmniej ładnej, gdzieś na mazurach, podlasiu czy w bieszczadach

Gość Namysłów wojew opolsk
20:52 (to ja autor tego tematu) ile razy gościu od kałbuca vel homocwela mam ci hejterze powtarzać że Opole to nie dziura ani zadoopie tylko miasto wojewódzkie byłeś kiedyś w Opolu ? no właśnie nigdy nie byłeś więc zamknij ryj Opole to nie dziura ani zadoopie i Opole jest bardzo ładnym miastem czystym i zadbanym

Gość gość
sam zamknij ryj upośledzony niedorozwoju ile razy mam ci powtarzać, że byłem w tym twoim zadoopiu. 3 razy. o trzy razy za dużo. zwykła prowincjonalna mieścina. Nic specjalnego. a ty sie srasz jak nienormalny z tym miastem. zgłoś się na jakąś terapię, bo to już obsesja jest

Gość gość
Ja ogolnie bym gdzies w Polsce zamieszkal bo juz mam dosyc emigracji.

Gość gość
Zgłaszajcie te jego niedorozwinięte posty

21:01 czemu kłamiesz? Nigdy nie byłeś w Opolu to po pierwsze i doskonale o tym wiesz a po drugie sam jesteś niedorozwojem i hejterem i swoim chamstwem i jadem to udowadniasz po trzecie po chuj włazisz w mój temat? Akurat się pojawiasz wtedy kiedy nie trzeba i niszczysz mi tematy jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to W*********j z mojego tematu raus W*********j!!!

Gość GośćMarcin123
Olej tego hejtera Mateusz nie WARTO🖐️

Gość WSW1993
Opole to moje miasto! Miło, że jest stosunkowo małe, ma bogatą ofetę kulturalną, sportową i naukową. W ostatnich latach niesamowicie rozwija się ekonomicznie, wizualnie a nawet powierzchniowo :) Poza tym pięknieje w oczach, a czego chcieć więcej?

Gość WSW1993
Od wielu lat podróżuję po świecie i widziałem wiele miejsc, w których mógłbym zostać do końca życia. Jednak od urodzenia mieszkam w Opolu i ani razu nie chciałem go opuścić. Miasto pełne magii, zmieniające się o każdej porze roku, z każdym rokiem piękniejsze. Każdy przyjezdny gdy wybierze się na nocny spacer po Śródmieściu i zobaczy jego iluminację, zakocha się w tym mieście od pierwszego wejrzenia. Jako pasjonat fotografii, mogę fotografować Opole bez końca.

ja też lubie Opole ,ja do Opola jeżdżę od dziecka i lubie Opole :)

Gość gość
Jak ignorujesz hejtera to hejter zniknie pozdrawiam z Warszawy 🖐️ kocham wasze miasto :)

Dzięki :)