Gość guzik13 Napisano Styczeń 1, 2018 Cześć, Czy ktoś z was korzystał z e recepty wydawanej z wow? Czy możliwe jest zrealizowanie takiej recepty? Czy jako partner mogę uzyskać od lekarza rodzinnego recepte na tabletke ellaone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alma Napisano Lipiec 30, 2019 Podbijam wątek, bo trochę nie w temacie jestem. Raczej rzadko chodzę do lekarza, ale czeka mnie wizyta i nie orientuję się, jak wygląda sprawa z tymi e-receptami. Gdzie i jak się je realizuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Święta Napisano Lipiec 31, 2019 Zrealizujesz ja w każdej aptece która ma na drzwiach naklejkę informującą o tym, bardzo czytelna. A poza tym zajrzyj sobie na pacjent.gov.pl tam znajdziesz odpowiedzi na wiele pytań dotyczących e-recept Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bomba Napisano Sierpień 6, 2019 Dzięki wielkie za info niedawno zaczeliśmy realizować e-recepty. Pełen sukces Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Werka Napisano Sierpień 16, 2019 Realizowałam e receptę na doz.pl bardzo szybko i przyjemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Katarzyna Napisano Wrzesień 1, 2019 No właśnie Święta, mi się właśnie wydawało, że widziałam znaczek na drzwiach apteki DOZ, świetne wyjście, dobrze że w końcu w służbie zdrowia też podejmowane są takie działania żeby był nam wygodniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MelkaPelka Napisano Wrzesień 28, 2019 Racja, w końcu jakieś usprawnienie, ja to zawsze gubiłam recepty a teraz o nic się nie martwię, nie wiem czy inne apteki realizują ale doz na pewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Raksa Napisano Wrzesień 29, 2019 Ja korzytam z e-recepty jak i cała moja rodzina nie ma rzadnego problemu żeby odebrac z a kogoś innego. W razie watpliwości odsyłam na pacjent gov.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sorpe Napisano Wrzesień 30, 2019 A jak wygląda kwestia odpisów od e-recepty? Bo jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Letka Napisano Wrzesień 30, 2019 Mnie mąż normalnie w DOZ e-receptę realizował. Tylko podał kod z mojego SMS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Letka Napisano Wrzesień 30, 2019 1 godzinę temu, Gość sorpe napisał: A jak wygląda kwestia odpisów od e-recepty? Bo jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić? W ogóle nie potrzebujesz. Mają w systemie wszystko, więc nie musisz latać z papierkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NatalyN97 0 Napisano Luty 18, 2021 osobiście korzystam z przychodni mobilnylekarz.pl - są z Łodzi, ale na ich stronie można zakupić e-receptę na ellaone i escapella, a później w każdej aptece można ją zrealizować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach