Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co na dzien babci od malego dziecka

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mamy jak to u was wyglada? W zeszlym roku nie robilismy prezentow na dzien babci i Dziadka bo dziecko mialo 3 miesiace wiec uznalam ze to bez sensu. Dziadkowie dostali zdjecia ale to tak od nas bo akurat wywolalismy wiec dostali. Teraz dziecko skonczylo juz rok troche rozumie i nie wiem czy ja w jego imieniu mam robic jakies prezenty dziadkom? Jesli tak to co im dac? Prosze podpowiedzcie bo ja nie wiem jak zrobic zeby bylo ok

Gość gość
Podpinam się pod temat bo mam taki sam problem

Gość gość
Jestem zdania, że od małego należy dbać o takie rzeczy, bo od kogo dziecko się nauczy, jak nie od nas? Fajnym pomysłem jest fotoksiazka, czy cos w tym stylu- cos zwiazanego z dzieckiem i fajnie by było, gdyby to np. Były zdjęcia dziecka z dziadkami. Może jakiś kubek, bo przecież to nie musi być jakis duży prezent, wystarczy drobiazg, ale żeby był

Gość gość
Ja chce zrobić album albo fotoksiazke

Gość gość
najlepiej na takie okazje sprawdzają się laurki. oczywiście takie malutkie dziecko nie potrafi pisac ale uciapac paluchy w farbie to chętnie. kartke poki małe jeszcze możesz przygotować sama. u nas jest zwyczaj obdarowywania dziadków, babć, cioc, wujkow i ogolnie rodziny kartkami, kwiatami, słodyczami. dziecko może wręczyć kwiatka nawet takie małe i starczy.

Gość gość
Ja zrobie kalendarz ze zdjeciami dziecka dla babc

Gość gość
Może jakieś czekoladki dostaną. U nas nie są przy dziecku często i według mnie to dziecko ma robić takie rzeczy z chęcią a nie z przymusu. W tamtym roku też dostali czekoladki i nie chcieli się spotkać z nami więc maz sam pojechał podrzucić. Jak będzie starszy to sam będzie robił laurki jak zrozumie o co chodzi. To nie są nasi dziadkowie więc myślę że wystarczy czekolada

Gość gość
Ja co roku robie taki photokalendarz ze zdjeciami rodziny. Moi rodzicie j tesciowie bardzo to lubia

Gość gość
My zawsze dawaliśmy tylko coś słodkiego. (Teściowa ma też urodziny w styczniu)

Gość gość
Kubki z napisem dzien babci dzien dziadka, portret dziecka rysowany ołówkiem, zestaw kaw lub herbat rozne rodzaje, smaki w zestawie prezentowym

Gość gość
My w zeszłym roku babci i dziadkowi od wnuczka daliśmy kartkę okolicznościowa w środku podpisana że to od małego i w środku włożone zdjęcie wnuka ,drobny gest ale najważniejsza jest pamięć mały miał wtedy parę miesięcy teraz będzie miał rok i 6 miesięcy i planuje może kubki ze zdjęciem lub poduszki ze zdjęciem .a podpowiedzcie co można dać oprucz tego dziadkom w prezencie jako dodatek miła niespodzianka że zostaną dziadkami po raz drugi jeszcze nie wiedzą .