Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tommi67

Czy nimfomanki to mit?

Polecane posty

Gość Cooliberek
Najpierw muszę nabrać zaufania do kogoś a nie pakować się w to samo bagno co było

Gość gość123543
Cooliberku, świetnie robisz. Piret21, zgadza się. Ja nie chciałbym być w związku z nimfomanka...

Gość Cooliberek
Nawet to.zapchalo

Gość gość
Miałem okazję poznać jedną i spotykałem się przez pewien czas. Nie dość że była bardzo młoda, ona 22 ja 30, to jeszcze mężatka. Pamiętam raz jak jej się chciało a nie mieliśmy gumek więc ja nie chciałem. Prawie mnie pobiła, normalnie zaczęła mi laske robić i próbować ujezdzac. Poza tym wyraz twarzy jak u jakiejś cpunki, oczy jakieś szalone itp. Generalnie strasznie szybko zmieniało się jej zachowanie. Tu niby taka spokojna, trochę zawstydzona a wystarczyło że trochę tan posnyrales po tyłku i rozkrecala się na maksa w minutę. I wtedy to już na nic nie zwracała uwagi. Nie ukrywam że trochę mi pojechała bo ambicji aż zacząłem się wspomagać tabletkami. I jeszcze jedna rzecz. Nie raz czułem się wykorzystany lub wręcz zgwałcony. Dziwne uczucie. Były momenty że ja przelatywalem dla świętego spokoju bo przyjemności z tego żadnej nie mialem.