Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każda kobieta chce mnie wrobić w bachora...chyba zacznę spotykać się z nastkami

Polecane posty

Gość gość

bo baby 25 plus mają jeden cel - złapać faceta, zaciągnać do urzedu-swiątyni belzebuba, żeniaczka, ciąże trzeba uważać, w sumie żal mi tych desperatek, jakie te ich życie jest koszmarne, robić z siebie takie kretynki, to nieśwwiadome czy wręcz przeciwnie ? ?

Gość gość
haha, nastolatki są jeszcze gorsze :D

Gość gość
Frajerze, gdyby twoja matka tak myślała jak ty, to by cie tutaj nie było :D Też była desperatką mam rozumieć? Kto będzie robił na twoją emeryturę egoisto?

Gość gość
Kto będzie robił na twoją emeryturę egoisto? x kolejna debilka która nasłuchała się pisowskiej propagandy i nie ma pojęcia o funkcjonowaniu systemu nfz-zus, gdyby wielkość emerytury zależala od liczy dzieci to emeryci w DR Kongo lub Pakistanie podcieraliby się forsą

Gość gość
Luizaciza dziś x druga debilka w temacie, czasami wstyd mi sie przyznawac do bycia kobietą przez takie jak wy:D

Gość gość
gość dziś Kolejny debil który porównuje patologię z normalnym państwem. Europa wymiera. Twoją kasę przejadają emeryci. Jak nie będzie dzieci, to kto będzie pracował? Kongo i Pakistan ma inne problemy i inny system. x Już widzę jak te nastki lecą na ciebie :P

Gość gość zza miedzy
To może być prawda, więc trzeba uważać. Używać kondomów i dbać o to co się dzieje ze zużytymi. Desperatka potrafi wyjąć kondoma z kosza na śmieci i władować siebie jeszcze ciepłą zawartość. To samo się tyczy z wytryskiem do ust. Laska niby idzie wypluć, a tu niespodzianka - ładuje sobie zawartość ust do...

Gość gość
Ja miałam w liceum 2 koleżanki które dosłownie wrobiły w ciąże...jedna przestała brać tabletki bo bała się że ją chłopak zostawi po maturze, był z nią ale i tak ją zostawił po 5 latach, dowiedziałam się przypadiem. Dobrze zrobił. Druga wrobiła chłopaka 30 latka z którym się spotykała, nadziany, dobre auto, a taka dziunia 18 lat z podmiejskiej wsi wiadomo zachwycona, wyportowany, atrakcyjny, z kasą, sama jej zazdrościlam, zaciązyla i samotną matką została :D ona nawwt nie wiedziała gdzie on mieszka, calą klasa zbieralismy się na wózek dla niej i wyprawke, teraz po 10 latach wiem ze rok temu za maz wyszła za jakiegoś czereśniaka ze swojej wsi i znowu w ciazy, ale juz na wsi mieszka

Gość gość
Lepiej nie zyc niz zyc

Gość gość
gość dziś To po co żyjesz i tu piszczysz hipokryto?

Gość Carycka
Zaloz gume na instrument

Gość gość
Chama i prostaka żadna nie chce.

Gość gość
Boże broń, żeby się takie prymitywne geny rozniosły :P

Gość gość
gość dziś - mam nadzieje że ty więcej też nie roznieszesz i każdą ciaże poronisz :P