Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anni66

Co robić.... :(

Polecane posty

Gość anni66

Witam, boli i martwi mnie pewna sytuacja i nie wiem co robić... Cały czas się stresuje i martwię i pewnie bez powodu zaraz się dowiem ;) . Otóż chłopak spytał się mnie kilka tygodni wcześniej, czy bym chciała jechać z nim i jego znajomymi na koncert który trwa 4 dni.... ja mu powiedziałam że się zastanowię. Teraz okazało się że on już kupił bilet i jedzie tylko ze swoimi znajomymi... Też bym chciała bo to są zespoły które uwielbiam.. chcę tam być z nim.. pozatym że nie znam tych jego znajomych więc boje się z kim on tam będzie.. :/ . Druga sytuacja to taka, że jedzie za granicę do Hiszpanii na tydzień ze swoim kuzynem i jego znajomymi.. znowu nikogo nie znam :/ nie ukrywam faktu, że też bym chciała jechać... Tym bardziej, że nigdy tam nie byłam,no i oczywiście też nikogo nie znam... Nawet mi nie zaproponował... Martwi mnie to wszystko , spać nie mogę po nocach , denerwuje się tym.. :(

Gość gwoli wyjasnienia
A jak dlugo jestescie juz razem?

Gość anni66
Nie długo. 3 miesiące.

Gość gość
13:56 Nie jak długo, tylko raczej czy w ogóle są "razem" :D :D

Gość gość
dokladnie! Jestes pewna, ze jestescie razem? bo tak nie wyglada. Skoro kupowal juz bilety, to dlaczego sie ciebie nie zapytal zwlaszcza, ze sa to zespoly ktore lubisz?