Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dmclksjdoasd

Czy jest szansa??? pomocy

Polecane posty

Gość dmclksjdoasd

Cześć postanowiłam wylać tutaj swoje wątpliwości bo stres nie daje za wygraną A zatem: Mam 16 lat, niedawno (t.j 25 grudnia) odbyłam swój pierwszy stosunek seksualny z chlopakiem. Wcześniej odepchnęłam go już dwa razy, ale tym razem zdecydowałam się to zrobić, bardzo go kocham i nie, nie musialam mu dawać żadnego "dowodu miłości". Zastosowaliśmy prezerwatywę (nie pękła ani nic) i jeżeli to ma jakieś znaczenie to kochaliśmy sie klasycznie(?), pozniej ja na nim "usiadłam" no i od tyłu. Na poczatku jedynym moim stresem było zastanowienie sie czy był to odpowiedni czas, pozniej jednak przy żartach typu, "oby tylko okres przyszedł" zaczęłam się obawiać zajścia w ciążę. Czy jest to jednak możliwe? Planowo okresu miałam dostac dzisiaj, jednak nieczęsto moja miesiączka przychodzi co do dnia, mam lekkie "obsuwy". Ostatni okres o ile dobrze pamiętam dostałam 6 grudnia, wiec to chyba nie byly dni plodne. Na dodatek, czuję, że mam obfitsze upławy, czuje, że jest tam "bardziej mokro" niż zazwyczaj, a to u mnie typowe przed okresem, mimo wszystko stresuję się, że jest ryzyko, że zaszłam i popadam w lekką paranoję. Może jest to związane z tym, że robiłam to po raz 1? Licze na was.

Gość gość
Z tego co piszesz nie powinno nic się stać, okres może się spóźniać tym bardziej że się stresujesz. poczekaj parę dni jeśli dalej się będzie spóźniał kup test ciążowy .

Gość gość
Nie planowałaś ciąży, a stało się… Zastanawiasz się co dalej... … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić skontaktuj się z nami. w w w . n e t p o r a d n i a . p l

Gość gość
Dziewczyna prosiła o jakąś opinie/rady a nie reklame jakiejs stronki :)

Gość gość
Nie ma szansy

Gość gość
Ktos jeszcze sie wypowie????