Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja jestem psychiczna?

Polecane posty

Gość gość

Czemu wydaje mi sie ze kazdy sie na mnie patrzy, przy czym sie smieje. Że kazdy o mnie pisze, rozmawia, plotkuje. Mam wrazenie ze gdy ktos nie odpowie mi czesc to ma o mnie złe zdanie. Gdy ide ulicą z sluchawkami to sciszam muzykę. Gdy mam mniej like niż zwykle to mysle ze niektore osoby celowo nie polubily bo są o mnie jakies plotki. Gdy ktos komus coś pokazuje w telefonie to mysle ze to cos o mnie. Ciagle jakieś grupki w szkole się patrzą. Nawet idąc uulica patrze sie w kazdy samochod czy jakis kierowca sie na mnie dziwnie nie spojrzy. Mam dosc takiego zycia! To trwa juz 1,5 roku

Gość gość
ciapulku, lęki w połączeniu z przerostem ego dają socjopatię, tak jak u ciebie, czyli po prostu tak masz, najgorzej 3j ze robaczek widzi jak rozglądać się bo wie kogo szukasz wśród przechodniów. Nie prowokuj juz głąbie, bo nie będę odpisywać.

Gość gość
Nie rozumiem twojej wypowiedzi ;)

Gość gość
Masz chyba psychoze przesladowcza czy jakos tak , idz do psychiatry po leki .

Gość gość
Nie moge isc po leki jestem dopiero w 1 liceum! macie jakies inne sposoby?

Gość gość
Musisz sobie zdac sprawe ze to Ci sie tylko wydaje ze to nie realne .Mojej mamie tak sie wydawalo ze jej robia zdjecia , dostala leki od psychiatry .

Gość gość I
no ale na co chcesz czekać? to się może nasilać i nie będziesz w stanie normalnie funkcjonować i tego liceum nie ukończysz chyba najlepiej zabrać się za leczenie dopóki choroba/zaburzenie się nie utrwali albo nie przejdzie w jeszcze coś gorszego idź do tego psychologa, najwyżej stwierdzi nerwicę czy coś lżejszego

Gość gość
Matko jakie tu diagnozy padaja,szok,na kafe specjalisci z kazdej dziedziny,zawsze mozna na Was liczyc :-* a tak na powaznie autorko... na poczatek mysle,ze to niskie poczucie wlasnej wartosci/samoocena. Popros o pomoc psychoterapeute. Badz z nim szczera,mow o wszystkim,najwyzej w trakcie terapii poleci wizyte u psychiatry. Jestes mloda,lepiej i latwiej teraz zaczac pracowac nad soba. Powodzenia!

Gość gość
ppotrzebuje zgode od rodzicow mojej szkole akurat. Mam z mama dobry kontakt ale sie wstydze o tym mowic a poza tym nie bylabym wstanie opowiadac komus o tym wszyskim. .Wsydzę sie tego

Gość gość
Naucz sie miec wyje/bane na ludzi, wtedy zycie stanie sie przepiekne

Gość gość
Nie umiem i wszystkim sięprzejmuje

Gość gość
Psychoterapeuci przyjmuja na nfz,jak idziesz do rodzinnego to tez potrzebujesz zgode rodzicow? I nie ma sie czego wstydzic,wiesz jakie historie oni slysza w gabinetach? Poza tym oni te tresci maja gdzies,szukaja mechanizmow ktore powoduja skrzywione myslenie zeby to naprostowac. A rodzicom raczej zalezy zeby zylo Ci sie lepiej

Gość gość
Zacznij pokazywać cycki poczujesz sie lepiej,nam w pierwszej kolejnosci jak je pochwalimy odrazu poczujesz motyle;-)

Gość gość
paranoja, omamy albo coś w tym rodzaju, koniecznie skontroluj stan zdrowia u psychiatry, bedzie tylko gorzej

Gość gość
jak nie pojdziesz do psychiatry dziecięgo to bedzie coraz gorzej...masz 16 lat? wiec obejmuje cie jeszcze dzieciecy.To nic strasznego...Da leki i zaleci psychoterpię.(bedziesz normlanie zyc i chodzic do szkoly,terapeuta pewnie 1 raz w tygodniu wieczorem. Jak ja bylam 1 raz i mnie diagnozował...trwąło to ponad godzine. Zadawał mnostwo pytan i pytal wlasnie "czy mam wrazenie ze"... (tutaj to wszystko co wymienilas)/.:P ODwagi.Wszsytko jest dla ludzi,Nie zrobią cię od razu czubkiem.