Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość narzeczona

Narzeczony

Polecane posty

Gość gość narzeczona

z którym mam dziecko doprawiał mi rogi :-( Zdradzał mnie nałogowo z kobietami z mojego rodzinnego miasta :-( Jadąc do mnie lub wracając ode mnie :-( Nie mogę tego przeżyć i się z tym pogodzić :-(

Gość gość narzeczona
Najgorsze jest w tym również to że to nie była 1 czy 2 tylko kilka w tym kobiety w poważnych związkach :-( Podejrzewam też że przespał się z koleżanką mojej znajomej :-( Wszyscy wiedzieli a ja głupia niczego się nie domyślałam :-( Serce mi pęka

Gość gość narzeczona
około 4 lat :-(

Gość Naczelny Kurwiarz RP
A imprezę nakręca....

Gość gość
Miałam też podejrzenia że zdradza mnie z matką mojej chrześnicy ale nie mam dowodów :-( 😭

Gość gość
Zdradza cie z chrzestną twojego syna nałogowo wręcz, choć trudno może naxwac zdrada jego seksyn z jej fantomem;)

Gość gość narzeczona
Dzis przeprowadzilam z nim rozmowe i wiem już co bylo przyczyną tego ze zdradzał mnie notorycznie. Ma poprostu pewne zaburzenie o ktorym wstydzil mi sie powiedziec a znalazly sie dwie zdzi ry ktore mu w spelnieniu fantazji pomagaly!! Pisze pomagaly bo juz moga o nim zapomniec bo od dzis (spotykamy sie za 30min:) ) ja bede spelniala jego zachcianke.Troche to glupie ale co mam zrobic. Otóz by czul sie spelniony w pelni sexualnie musi byc przebrany za niemowlaka:( smoczek w buzi i pampers na pupie,mam mu mowic „moj syneczku” a on chce mowic ciagle „mama mama mama” chce zalatwiac sie w te pampersy i za kare ze narobil w nie mam mu nimi wysmarowac całą buzie i ruzgą wychłostać przyrodzenie. Do tego dochodzi to ze mam go karmic mlekiem z butelki itd. Umowilismy sie ze dzis sprubujemy jak to bedzie i jesli okaze sie ze mu sprostam w tym zadaniu to wszystkie weekendy bede musiala opiekowac sie dwojką bobasków:( ech nie wiem jak i czy dam rade:(

Gość gość
mam też podejrzenia że zdradzał mnie z moją matką :-(

Gość gość
kiedyś jak wyszli do innego pomieszczenia a ja już leżałam w łóżku słyszałam odgłosy takiego postękiwania :-( jakby mlaskania... nie wiem czasem czy mu loda wtedy nie robiła :-(

Gość gość narzeczona
mam cały czas dziwne myśli i jak dotąd intuicja mnie myliła :-( mianowicie mam podejrzenia że sypia z którąs z moich znajomych ale nie wiem czy z pracy czy z któraś z ekspedientek ze sklepu naprzeciwko mojej chałupki :-( jestem wręcz pewna że coś musi w tym być :-(

Gość gość
19:02?mozliwe i to bardzo ale jesli jest charakterystyczne mlaskanie to ja bym na 99,99 obstawial na lizanie odb ytu czyli tzw.rimming. Mlaska sie przy tym nieludzko glosno i wydaje sie dziwne odglosy. Przy lodzie to raczej taki lekko dzwiek mruchenia sie wydobywa

Gość gość narzeczona
Poza tym nakryłam go na kopulacji z kurczakiem i to nie sa zarty! Kopulowal i gdakał przy tym jak jakis nienormalny czlowiek a ten kurczak w niedziele na rosół byl przeznaczony. Przyznal sie ze nie raz strzepal mi sie do zupy i innych posilkow:( juz nie wiem co z tym mam zrobic:(

Gość gość narzeczona
dodam jeszcze że na początku związku podejrzewałam go o romans z moją siostrą :-(

Gość gość narzeczona
a także jej koleżanką :-( kiedyś na podwórku nie mogli oderwać od siebie wzroku :-(

Gość a to
kurffiarz ;-) :-P

Gość gość
Provo

Gość real true
history in Poland :-P

Gość gość
Up

Gość gość
Up