Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sadzicie o iphone x jest juz w mediamarkt i saturn

Polecane posty

Gość gość

co sadzicie o iphone x jest juz w mediamarkt i saturn

Gość gość
wszystko apple to syf, ładne wylansowane ,nic wiecej

Hej :D słyszeliście , że ruszyła promocja i sklepy rozdają IphoneX ? To naprawde nie do uwierzenia, z początku myślałam ze nic nie wygram, lecz po tygodniu kurier zapukał do moich drzwi i otrzymałam paczkę z powystawowym IphoneX, co prawda ma kilka rys, lecz nie narzekam!!! Konkurs kończy się w następny czwartek, pozostało 89 sztuk, no i nie można sprzedać telefonu gdy nie minie dokładnie rok od otrzymania go :(. POLECAM! I polecajcie znajomych, niżej fotki mojego nowego fona :D i link do konkursu http://gfnsa.pl/r/JZ2iphone-x

Gość gość
zabierz ten szajs, nie chce nawet za darmo

Hej :D słyszeliście , że ruszyła promocja i sklepy rozdają IphoneX ? To naprawde nie do uwierzenia, z początku myślałam ze nic nie wygram, lecz po tygodniu kurier zapukał do moich drzwi i otrzymałam paczkę z powystawowym IphoneX, co prawda ma kilka rys, lecz nie narzekam!!! Konkurs kończy się w następny czwartek, pozostało 89 sztuk, no i nie można sprzedać telefonu gdy nie minie dokładnie rok od otrzymania go :(. POLECAM! I polecajcie znajomych, niżej fotki mojego nowego fona :D i link do konkursu http://gfnsa.pl/r/JZ2iphone-x

Gość ApropoCzego
Ja macałem w salonie Play i przyznam, że jest zupełnie nieintuicyjny >.> Ale kumpel ma tego Iphone X i mówił, że jak się przestawił i przyzwyczaił to teraz nie zamieni go na żaden iny telefon

Gość gość
Iphony to super telefony. A ten X to najlepszy model.

Gość gość
Jest piękny

Gość gość
a co mam niby myśleć? to tylko telefon myślę o nim to samo co o innych telefonach dostępnych w sklepach, czyli nic