Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rada?

Polecane posty

Gość gość

Mam trochę w tym momencie mętlik w głowie, ale do rzeczy. Mam rocznikowo 19 lat, ale 18 skończyłam 3 miesiące temu. Moja mama znowu zaczęła pić. Nie piła dość długo i wystarczyło, że na kilka dni pojechałam do siostry. Wróciłam wcześniej niż zamierzałam, bo miałam być tydzień. Nie ważne już nic, boli mnie to jak cholera, ale ja nie pozwole więcej się krzywdzić i rujnować swojej psychiki, a jej nie zamierzam już tłumaczyć, prosić, błagać. Pod koniec stycznia lecę za granicę, ale ja nie wytrzymam chyba w tym domu tak długo. Mogę jechać do brata, ale on mieszka daleko i później i tak musiałabym wrócić, bo samolot mam stąd. Bilet na samolot mam już kupiony. Mogłabym wrócić dzień przed wylotem i przespać się w jakimś hotelu czy coś, ale nie mogę sobie tego wyobrazić, że w tedy bym się nawet z nią nie zobaczyła tzn z mamą.. ja serio ją kocham, boli mnie to, że krzywdzi siebie. Znowu mam nadzieję, że jutro już będzie dobrze, ale ile można?! Nie mogę zrozumieć dlaczego ona pije.. Boję się, że ona sobie coś zrobi. Ta głupia nadzieja i myśli, że to jeden gorszy dzień, że to ja przesadzam, ale ja też chcę żyć i nie pozwole siebie krzywdzić, ale nie potrafię jej tego zrobić. Jestem cała w emocjach, może ktoś na to spojrzy bez emocji? Z góry dziękuje. Odrazu napiszę, wiem, że decyzja co zrobić nalezy tylko do mnie,ale chciałabym, żeby ktoś spojrzał na to bez emocji itp.

Gość gość
z tąd* sorry za błędy