Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowany5991

Smutna prawda

Polecane posty

Gość Zrezygnowany5991
Autor się nie zmyl, czytam co piszecie. A fakt faktem, że starsze utwory są często lepsze od tego g****a, które dzisiaj się serwuje.

Gość gość
gość dziś gość dziś Iron Maiden nigdy nie słuchałam, ale wiem, że istnieje usmiech.gif Da się tego słuchać oczko.gif Wokal dobry, muzyka też. Na jakiej gitarze grasz? X Nie tylko da się, ale wypada znać, to klasyka ;-) Na elektrycznej.

Gość gość
Zrezygnowany5991 dziś Autor się nie zmyl, czytam co piszecie. A fakt faktem, że starsze utwory są często lepsze od tego g****a, które dzisiaj się serwuje. X No to autor może z koleżanką by się spichnął, bo pewnie i wiek podobny i ideologia zbliżona. A ja w roli przypadkowego swata wystąpię ;-)

Gość gość
gość dziś Wiem, że wypada smiech.gif Też bym chciała grać na elektrycznej oczko.gif Lekcja życia: Al Wilson - The snake X Dobry tekst. Jeśli coś sugerujesz to ja Ciebie nigdzie nie zapraszam, nawet sugerowałem randkę z autorem ;-) A co to za problem, zobacz jak dziewuchy grają :-) https://www.youtube.com/watch?v=G7aGwIJlNic

Gość gość
gość dziś Ze względu na tekst wstawiłam tę piosenkę, powinno się uczyć przedszkolu, wiele osób uniknęłoby rozczarowania :) Jestem za stara dla autora. Nie mam gitary, ani talentu muzycznego, może w następnym wcieleniu...

Gość gość
gość dziś gość dziś Ze względu na tekst wstawiłam tę piosenkę, powinno się uczyć przedszkolu, wiele osób uniknęłoby rozczarowania usmiech.gif Jestem za stara dla autora. Nie mam gitary, ani talentu muzycznego, może w następnym wcieleniu... X A to prawda, dystans przede wszystkim. Dlatego wszelkie wymienianie się tu mailami to głupota. Wiec jednak 30 letnia wdówka, tak? :-) Nie wiesz czy nie masz, póki nie wzięłaś gitary w ręce. Jednego kolegę namówiłem, w sumie to sam o tym marzył. No i nieźle mu idzie a zaczął się uczyć gry po 30tce.

Gość zrezygnowany5991
Oj tam za stara :D. Wiek to tylko liczba w dowodzie.

Gość gość
gość dziś Wdową też nie jestem, na szczęście. Nigdy nie spotkałam odpowiedniej osoby. Może kiedyś, człowiek powinien się uczyć całe życie, a nauka na instrumencie zapobiega degeneracji mózgu :)

Gość gość
gość dziś gość dziś Wdową też nie jestem, na szczęście. Nigdy nie spotkałam odpowiedniej osoby. Może kiedyś, człowiek powinien się uczyć całe życie, a nauka na instrumencie zapobiega degeneracji mózgu usmiech.gif X Też mam czystą kartę. A czy instrument pomaga mi zapobiegać degeneracji mózgu? Hehe chyba nie bardzo skoro takie rozważania egzystencjalne mam :-D

Gość gość
gość dziś Poznałam na kafe kilka osób i jakoś nie żałuję :) Nie zjedli mnie, jestem cała, nawet nie nadgryziona :D Po prostu trzeba mieć odpowiednie kryteria i mądrze wybierać osoby, które wpuszczamy do naszego życia.

Gość gość
gość dziś Oczywiście, że tak, nauka obcego języka, zdobywanie nowych umiejętności, wybieranie innej trasy aby dotrzeć do celu, również. Liczy się różnorodność i nowość, to pożywka dla mózgu :)

Gość gość
gość dziś gość dziś Poznałam na kafe kilka osób i jakoś nie żałuję usmiech.gif Nie zjedli mnie, jestem cała, nawet nie nadgryziona smiech.gif Po prostu trzeba mieć odpowiednie kryteria i mądrze wybierać osoby, które wpuszczamy do naszego życia. X Słowo pisane na ekranie, a rzeczywistość to 2 różne sprawy. Jak to mówią papier przyjmie wszystko. Sieć rządzi się swoimi prawami. Gdybyśmy tą rozmowę zaczęli gdzieś w realu, np. na ławce w parku to była by szansa poznać się bliżej ... a tak, dupa zbita.

Gość gość
gość dziś Zdaję sobie z tego sprawę. Jest tu duże pole na domysły i można zatracić się w iluzji.

Gość gość
gość dziś gość dziś Zdaję sobie z tego sprawę. Jest tu duże pole na domysły i można zatracić się w iluzji. X Otóż to. Nie oszukujmy się na tym forum prawie same zboki, degeneraci i przegrańcy :-D Zresztą w realu też, trzeba jakoś pływać w tym szambie. Ja już zmykam, starczy na dziś. Powodzenia :-)

Gość gość
gość dziś Wzajemnie. Dobranoc :)

Gość gość
zrezygnowany5991 Obiecaj, że będziesz szukał aż znajdziesz :)

Gość zrezygnowany5991
Może .

Gość gość
zrezygnowany5991 Nie może, tylko na pewno :) Ale musisz zacząć od siebie, druga osoba nie wypełni tej pustki. Kobieta może być twoją partnerką, a nie lekiem na całe zło, tak jest tylko w piosence.

Gość gość
Mam nadzieję,że tak będzie :).

Gość gość
Idź do lekarza,to może być depresja.

Gość gość
Leki, psychiatra, suplementacja(magnez, b12, d, kwasy omega 3) i masz jakas szanse. Ale po co skoro lepiej nic nie zmieniac. Zaczyna sie leczyc bardzo ciezko, ale lepiej sprobowac jednak

Gość gość
Mylicie się, to nie depresja.

Gość gość
klasyczny objaw depresji i znerwicowania. Do psychologa się wybierz zanim nie będzie za późno i mniej sie w zyciu spinaj i mniej wymagaj od siebie. pozdro ps bez miłości można żyć, gorzej gdy ludzie cie nienawidzą - rób wsystko żeby nikt cie nie chciał zakatrupić i żyj w zgodzie z sobą reszta sie ułoży. nie patrz na innych tylko na siebie.

Gość gość
Bądź szczęśliwy.

Gość gość
I nie kop za głęboko, bo się do samego piekła dokopiesz.

Gość gość
gość dziś Czyli? Proszę jaśniej :)

Gość gość
gość dziś gość dziś Czyli? Proszę jaśniej X Jeszcze raz od początku? :-)

Gość gość
gość dziś Bo tak naprawdę dałeś mi odpowiedź wymijającą. Bardzo krótką, niewiele z niej wynikało. Tyle lat kopania i mało konkretów. Jak już ktoś wszedł na tę drogę, to musi przez nią przejść do końca. Jak to mówią, jeśli przechodzisz przez piekło idź dalej, aż z niego wyjdziesz :)

Gość gość
gość dziś gość dziś Bo tak naprawdę dałeś mi odpowiedź wymijającą. Bardzo krótką, niewiele z niej wynikało. Tyle lat kopania i mało konkretów. Jak już ktoś wszedł na tę drogę, to musi przez nią przejść do końca. Jak to mówią, jeśli przechodzisz przez piekło idź dalej, aż z niego wyjdziesz X W tekście tego kawałka jest bardzo dużo odpowiedzi na to pytanie http://www.tekstowo.pl/piosenka,motorhead,i_don_t_believe_a_word.html