Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowany5991

Smutna prawda

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Ideed :)

Gość gość
gość dziś * Indeed miało być :D

Gość gość
gość dziś Czasem trudno odleźć czego się szuka, może się okazać, że to tylko iluzje, które powodują cierpienie. Albo sami nie wiemy czego nam potrzeba, tak na prawdę... Lub szukamy tam gdzie nie trzeba.

Gość gość
gość dziś gość dziś * Indeed miało być X Nie popadajmy w masochizm :-D

Gość gość
gość dziś gość dziś Czasem trudno odleźć czego się szuka, może się okazać, że to tylko iluzje, które powodują cierpienie. Albo sami nie wiemy czego nam potrzeba, tak na prawdę... Lub szukamy tam gdzie nie trzeba. X Może życie to tylko głupia gra? Czytasz czasem nonsensopedię? Polecam kiedyś przeczytać o Życiu http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Ludzki_%C5%BCywot

Gość gość
gość dziś Wiesz trochę bólu jeszcze nikomu nie zaszkodziło, bardziej docenimy czas, gdy go nie będzie ;)

Gość gość
gość dziś Czytam, ale tego hasła nie widziałam :) Niektórzy uważają, że życie, to śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową :D

Gość gość
gość dziś gość dziś Wiesz trochę bólu jeszcze nikomu nie zaszkodziło, bardziej docenimy czas, gdy go nie będzie X No pain, no gain ;-)

Gość gość
gość dziś gość dziś Czytam, ale tego hasła nie widziałam usmiech.gif Niektórzy uważają, że życie, to śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową X Popatrz co za paradoks, taka fajna ta droga płciowa, przynosi człowiekowi tyle bólu :-)

Gość gość
gość dziś A to tylko jeden z paradoksów naszego ludzkiego bytowania, trudno się połapać ;)

Gość gość
gość wczoraj gość dziś A to tylko jeden z paradoksów naszego ludzkiego bytowania, trudno się połapać X Tak, np. ten jest ciekawy: Paradoks sraczki – rzadko a często :-D

Gość gość
X Albo jeszcze ten: Paradoks bytu – jeśli coś jest, to jest; jeśli nic nie ma, to g****o jest, więc jednak coś jest :-D

Gość gość
gość dziś Czyli byt jest, a niebytu niema - stara metafizyczna zasada, wyłożona w sposób prosty ;)

Gość gość
gość dziś gość dziś Czyli byt jest, a niebytu niema - stara metafizyczna zasada, wyłożona w sposób prosty X Haha, na to wygląda :-D

Gość gość
gość dziś " Góralska teoria poznania mówi, że są trzy prawdy: świenta prawda, tys prowda i gówno prowda." :D

Gość gość
gość dziś gość dziś " Góralska teoria poznania mówi, że są trzy prawdy: świenta prawda, tys prowda i gówno prowda." XA Jak to wszystko wokół tego g****a się kręci :-D Haha, jak już jesteśmy przy tematyce okołoo******czej to ciekawe czy znasz "Odę do d**y"? :-D Ahttp://wiersze.wikia.com/wiki/Oda_do_d**y

Gość gość
X Kurcze, sory za te wulgaryzmy. Obniżamy poziom dyskusji. Z poważnej konwersacji o cierpieniu i sensie bytu robi się pogadanka humorystyczna :-)

Gość gość
gość dziś Szok :D Ja mam jeszcze jedno: Gdyby wszystko jeno było, to by g****o miodem było :D Nie znałam tego wiersza, trafnie ujmuje istotę rzeczy ;)

Gość gość
gość dziś No cóż, to ważna część naszego życia, jakby nie patrzeć ;)

Gość gość
gość dziś (...) Nie znałam tego wiersza, trafnie ujmuje istotę rzeczy X I o to tu na wisience trzeba się bić ;-)

Gość gość
X Ale, że tak zaraz wszystko na NIE? aż mi się przypomniało: "10 jest przykazań i przeważnie wszystkie na NIE ... i nie jest powiedziane jak żyć" Znasz film "Prywatne niebo" Kondratiuka? Polecam, też o rozważaniach prostego człowieka nad sensem istnienia :-)

Gość gość
gość dziś Jest jeszcze jedenaste w drugiej cześć :) Nie znam, dodam do listy ;)

Gość gość
gość dziś gość dziś Jest jeszcze jedenaste w drugiej cześć Nie znam, dodam do listy X A to przeoczyłem chyba, jak ono brzmiało? :-) Polecam również "Big bang" Kondratiuka. Tu z kolei prości ludzie mają stanąć oko w oko z przybyszami z innej planety i rozważają w jaki sposób zaprezentować im ludzkość. Jak to u Kondratiuka wyważona dawka świetnego humoru z głęboką refleksją nad egzystencją ludzką.

Gość gość
X W ogóle wszystkie filmy braci Kondratiuków są genialne. Jestem ich fanem :-)

Gość gość
gość dziś Brzmi ciekawie, na pewno obejrzę :) 11 to przykazanie miłości.

Gość gość
gość dziś Nie słyszałam o nich, ale skoro chwalisz to pewnie coś dobrego tworzą :) Oglądałeś Stalkera? Też podobno bardzo dobry film.

Gość gość
gość dziś gość dziś Nie słyszałam o nich, ale skoro chwalisz to pewnie coś dobrego tworzą usmiech.gif Oglądałeś Stalkera? Też podobno bardzo dobry film. X Cudze chwalicie, swego nie znacie ;-) Stalker to zdaje się rosyjski film tak? Nie oglądałem jeszcze, ale jest na mojej liście. Grywałem za to w grę S.T.A.L.K.E.R :-D