Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćKinguś

Ludzie pomocy !!! Przyznawać się ???

Polecane posty

Gość gośćKinguś

Zaczne od tego ze lubie puszczac bąki Po prostu lubie to robić ale przede wszystkim lubie wwąchiwać się w ten zapaszek bąka. Wczoraj z chłopakiem oglądaliśmy film późnym wieczorem. Siedzieliśmy na kanapie w ciszy. Po czasie zobaczyłam ze mój misio usnal leżąc na moich kolanach. No i wzięło mnie na pierdzenie. Mój misiu spał wiec zaczęłam sobie po cichu pierdzieć. Tak pierdziałam sobie i delektowałam się wąchaniem. Nagle mój chłopak się obudził a w pokoju juz dosyć nasmrodzone było. Od razu wyczuł smród i od razu zaczął przesuwać meble bo myślał że to zdechły szczur śmierdzi gdzieś w kącie. Dzisiaj nakupił pułapek na myszy i trutki i wszędzie to sypie i ustawia (jest trochę przeraźliwiony na tym punkcie) noi teraz cały czas słucha czy nie słychać myszy. Smród moich bąków juz wywiało dawno a ten się uparł. Teraz nie wiem czy mu się przyznawać ze to ja nasmrodziłam tymi bąkami bo boje się ze się obrazi i mnie zostawi nawet... Co robić ludzie ??? Pomóżcie. Przyznać się ?

Gość gość
wsadź sobie duży korek analny

Gość gość
zmień dietę, będziesz pierdzieć innym zapachem (możliwe że jeszcze gorszym :P ale przynajmniej chłopak nie pomyśli, że to szczury :D

Gość gość
Lub zmień chłopaka :) Przy mnie będziesz mogła sobie puszczać bąki bez krępacji i razem je będziemy wąchać 😍 :D

Gość gość
Brzydzisz mnie.

Gość gość
Ok tak sobie napierdz w jego aucie i powiedz żeby pułapkę na myszy piznal ci na nos :D

Gość gość
Oo lol :D