Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkaja

Napisał do innej,która mu się podoba będąc ze mna

Polecane posty

Gość gośćkaja

Jestem roztrzęsiona jak cholera. Mój ukochany facet z którym planowaliśmy lada dzień wspólna przyszłość wyznał mi ,że przypadkiem wszedł na profil na Facebooku jednej dziewczyny (która mu się od dawna podobała) , jakoś przypadkiem otworzył z nią chat i wysłał jej gest machania ręką . Ona jest wolna, kiedyś proponowała mojemu randkę -byl ze mną i odmówił. Ilekroć ja widzimy on później ja komentuje ... Gdy mu napisałam że ma nie robić ze mnie kretynki ,on ,że odpisałam koledze życzenia na święta (taki znajomy co wcale ) i mam iść spac ... A zaś , że mnie przecież nie zdradził więc mam nie roztrząsać tematu... Jestem ciekawa ile się zbierał by do niej napisać... Ufałam mu a on takie coś ! Czuję się fatalnie! Za tydzień wesele kuzynki , zastanawiam się czy nie pójdę na nie sama ... Bardzo stracił w moich oczach :(

Gość gośćkaja
Dodam, że już kiedyś (na początku naszego związku) zdradził mnie emocjonalnie -pisal z inną dwuznaczne wiadomości i do innych które mu się podobały ... Gdy się dowiedziałam o tym urwałam z nim kontakt a on zmienił numer , miałam kontrolę nad jego telefonem, wszystko mi mówił, żałował , jego ojciec że co on najlepszego wyprawia... Wybaczyłam mu , ponad 3 lata nic- sielanka... A teraz? Sam się "przyznał " oczywiście kłamiąc żeby nie było ...Za miesiąc mamy zamieszkać razem a ja czuję się strasznie i nie wiem czy w ogóle warto , jakby mnie przecież kochał nie zaczynał by pisać do innej... Dla sportu to robi?

Gość gość
Up