Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Staramy się o dziecko.

Polecane posty

Gość gość

Robimy badania od kilku miesięcy ale wspolzyjemy 4 lata bez zabezpieczenia :/ Chciałbym spytać co jeszcze można zrobić, wymienię co mamy za sobą : -badanie nasienia męża prawidłowe, wręcz sporo wszystkie cechy plemników ponad norme -moj***adania hormonalne w porządku(sporo ich było) -miałam monitoring i mam piękne pęcherzyki które rosną 3mm na dobę, w 16 dc zazwyczaj 20mm -my dobrze się odzywiamy -nie chorujemy na nic -w naszych rodzinach nie było problemów, nawet były bliźniaki -cytologia ok -miesiączki regularne, nie bolesne za specjalnie. -ja mam 25,maz 26 lat Ktoś coś? Proszę pytać to odpowiem jak coś. Ania, pragniemy dzieciaczka...

Gość gość
Jeszcze dodam, współżyjemy co 2 dni. Aktualnie 25dc,bole brzucha i piersi jak na @. Ania.

Gość gość
A byliście w klinice czy leczysz sie u zwykłego lekarza?

Gość gość
Tylko relaks i odpuszczenie sobie tego. Jak tak zrobilam to sie udalo.

Gość gość
ja mam niedoczynosc tarczycy, wysoka prolaktyne, moj maz mial bardzo slabe wyniki nasienia. w ciaze udalo mi sie zajsc w 5 cyklu staran. a co pomoglo? calkowite odpuszczenie mysli o ciazy, a seks tylko i wylacznie dla przyjemnosci, dodam ze byl wtedy nieziemski, i cyk -zaskoczylo. a ja mialam wtedy tsh ponad 5.

Gość gość
Od kilku miesięcy chodzimy do lekarza ginekologa, ale myślimy nad klinika.

Gość gość
Ooo, ja mam tsh 2,25. Gratuluję serdecznie!!! Ania.

Gość gość
dziękuję. dodam, ze szybko zbijałam to tsh euthyroxem. ale przepis na ciaze jest tylko i wylacznie jeden - całkowite odpuszczenie i gwarantuje ze sie uda. ja jestem tego prrzykladem.

Gość gość
Badanie drożności jajowodów. U mnie było tak jak u Ciebie i dopiero po tym badaniu zaszłam w ciążę, bo widocznie kontrast przepchał mini zrosty. Życzę powodzenia.

Gość gość
Czy Twoje pecherzyki na pewno pękaja? U mnie byl ten problem, ze pecherzyk zawsze byl i rosl ale nigdy nie pekal. Mozesz sobie zrobic badanie HSG , to badanie na droznosc jajowodow, byc moze masz niedrozne i pecherzyk nie ma szans spotkac sie z plemnikiem. Czy macie w rodzinach jakies wady genetyczne?

Gość gość
Nie mamy w rodzinach wad genetycznych. Co do pekajacych pęcherzykow lekarz mówił że napewno pękają. Hm... Ania.