Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta_Marta123

kurier w Krakowie

Polecane posty

Gość Marta_Marta123

Witam, czy znacie może miejsce w Krakowie, najlepiej w podgórzu gdzie mogę nadać paczkę ? Słyszałam coś o punkcie Ship Center z ul. Józefinskiej 34b - ale nigdy jeszcze nie korzystałam z ich usług. Jeżeli ktoś mógłby podzielić się zdaniem na ich temat lub zaproponować inny punkt będę wdzięczna. Pozdrawiam

Gość gość
Możesz poszukać paczkomatów albo nadać w kiosku ruchu (chyba wyjdzie Ci nawet taniej). A nie lepiej Ci zamówić kuriera. Wchodzisz na globkurier.pl czy innego brokera i wybierasz co i kiedy Ci pasuje. Przyjedzie pod drzwi, zabierze i o nic nie musisz się martwić.

Gość gość
Zdecydowanie polecam DPD. Przynajmniej Ci kurierzy, ktorzy jezdza w rejonie Podgorza Duchackiego sa wporzo

Gość gość
Marta_Marta123 ja korzystam z tego punktu, fajna sprawa. Jak nie mam czasu żeby tam podjechać to korzystam z paczkomatów lub z punktu epaka. Polecam

Gość dużymiś
Byłem może z 3 razy w tym punkcie, mają przyzwoite ceny oraz gość doradza co i jak zapakować żeby doszło całe. Nawet OK, czasami korzystałem z punktów DPD, ale tam mają wysokie ceny. Np. w tym punkcie płaciłem 3 zł mniej niż w punkcie dpd. A do tego tak jak pisałem miałęm pakowanie za darmo.