Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nova_ce

Nova Centrum Edukacyjne

Polecane posty

Gość nova_ce

Nie masz wykształcenia średniego, nie masz matury? Przerwałeś edukację i nie wiesz co dalej? U nas możesz ukończyć szkołę PODSTAWOWĄ, GIMNAZJUM lub LICEUM dla dorosłych. CZESNE i WPISWE 0 zł. Przyjmujemy tez na wyższe semestry. Polecamy również kurs eksternistyczny - szkoła średnia w mniej niż 1 rok ! U nas rekrutacja trwa cały czas. Rozpoczynasz w lutym lub wrześniu ! Zapisz się do NOVA Centrum Edukacyjne Wydajemy Legitymacje i Zaświadczenia NOVA Centrum Edukacyjne Sp. z o.o. ul. Pl. Lotników 7 70-414 Szczecin T: 796-400-439 M: szczecin@nova.edu.pl

Gość ada 93
zapisalam sie do szkoly po liceum, bo nie zdalam matury,..obecnie ucze sie na kierunku weterynarii w Gdyni i jestem zadowolona pozdrawiam nauczycielke , zajecia sa ciekawe i juz nie moge doczekac sie praktyk. pozdrawiam Ada

Gość gość
Zapisy już wystartowały ! Zapraszamy na nabór jesienny ! Serdecznie zapraszamy, mnóstwo bezpłatnych kierunków ! Każdy z pewnością znajdzie coś dla siebie ! Zapraszamy Nova Centrum Edukacyjne ! ul. Widok 8 00-023 Warszawa (22) 594-24-94

Gość gość
Z powodów rodzinnych musiałam przerwać naukę w LO. Postanowiłam się zapisać do Nova CE do LO zaocznie. To moja najlepsza decyzja. Nauczyciele świetni, sale dobrze przygotowane, żadnych problemów! Dodatkowo zapisałam się na kierunek Fryzjer! Polecam połączenie LO i KKZ!

Gość anka

ja zapisałam się do tej szkoły w olsztynie i niczego nie żałuję, zajęcia mi się podobają i nauczyciele są bardzo mili

Gość słuchaczka

zapisałam się do centrum edukacyjnego nova ponieważ bardzo zależało mi na zajęciach w małych grupach. Na uniwersytecie na który chciałam się zapisać zjazdy są co tydzień, średnio mi to pasowało więc szukałam czegoś gdzie zajęcia odbywałyby się co dwa tygodnie. Zajęcia na kierunku technik usług kosmetycznych spełniły wszystkie moje oczekiwania 🙂