Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nakryłyście kiedyś swoje dzieci na uprawianiu seksu?

Polecane posty

Gość gość
@ gość 2018.01.03 Nie wiem czy mam odetchnąć z ulgą czy nie,bo ja nakryłam swoją córkę podczas masturbacji. x Miałem podobnie chociaż jestem facetem. Córa symulowała ból brzucha żeby nie pójść do szkoły. Podobno strasznie ją bolał. No wiecie krzywiła twarz, stękała ale do lekarza jechać absolutnie nie chciała. Nie wierzyłem jej, bo to nie pierwsze takie zagranie przed klasówką ale za namową żony została jednak w domu. Kładła się z powrotem do łóżka z tak uciemiężoną miną, że powinna oskara dostać za rolę pierwszoplanową. Ja niedługo potem zaglądam przez nie domknięte drzwi a ona leży sobie z wyrazem błogości na twarzy i z zamkniętymi oczyma oddaje się masturbacji pod kołdrą. O proszę, nagle już ją brzuch nie bolał. Cud! Miałem wejść i opieprzyć ale cholera wie jakby to wpłynęło na jej psychikę gdybym tak nagle wtargnął, zerwał z niej kołdrę i zobaczył leżącą z opuszczonymi majtkami. W końcu nic nie zrobiłem. Skończyło się na tym, że postałem wahając się co robić a kiedy podkuliła nogi dochodząc uciekłem spod drzwi.

Gość gość
Niestety nie wytrzymałem i poszedłem do łazienki dokończyć, jeden moment i było po wszystkim!

Gość gość
17:20 Stales i gapiles sie jak corka sie masturbuje?!

Gość gość
@ gość dziś 17:20 Stales i gapiles sie jak corka sie masturbuje?! x Przecież temat dotyczy nakrycia podczas takich spraw. Skoro nakryłem to znaczy, że musiałem zobaczyć czyli widzieć czyli jak to ujęłaś gapić się.

Gość gość
nas córka nakryła w akcji żona jechała konno i już niedaleko miała a tu nagle z tyłu krzyk mamo powiem tacie nasza 15 letnia zadyma pojawiła się nie wiadomo jak miała być u psiapsióły mnie nie poznała w końcu po worku nie poznała żona poszła do niej jak wróciła to zapytałem to na co mamy ten szlaban to ją z nóg ścieło i jakiejś śmiechawki dostała

Gość gość
18:15 Przyłapać a stac i sie gapic to chyba co innego. Sam napisales, ze stales i sie patrzyles a odszedles dopiero jak corka dochodzila.

Gość gość
@ gość dziś 18:15 Przyłapać a stac i sie gapic to chyba co innego. Sam napisales, ze stales i sie patrzyles a odszedles dopiero jak corka dochodzila. x Po prostu zamurowało mnie i przez dłuższy czas (albo krótszy) stałem jak wryty. Nie wiem ile to trwało. Przecież nie włączałem stopera. To wynikało raczej z zaskoczenia i wahania się co zrobić. Walczyłem wewnętrznie czy tam nie wejść ale w końcu nie wszedłem. Czytać nie umiesz? Pisałem o tym wszystkim.

Gość gość
Bahory jedne, zamiast zajac sie nauką to chędożenie im w głowie.

Gość gość
Nie mam dzieci:(

Gość Jacek i Renata
A mnie tam sterczący k***s chłopaka córki nie przeszkadza jak paraduje przede mną

Gość gość
Nie przeszkadza ci bo pewnie masz na niego ochote:p

Gość gość
moja corka ma 18 lat jej chlopak 21 , nie dawno wczesniej wrocilem do domu i w salonie przy muzyce ( dla tego nie slyszeli jak wchodzilem) corka skala sobie na jego k*****e , chwile to trwalo zanim zobaczyla ze stoje w dzwiach

sex przedślubne jest cierpieniem ,sprowadza cierpienie bo jest grzechem tak jak każdy grzech sprowadza cierpienie bo grzechy sa własnosc demonów mozna porównac do karty kredytowej spłacisz cierpieniem puzniej

jezeli urodzi sie dziecko w takim zwiazku bez ślubu to także będzie spłacac dług rodziców cierpieniem takie sa prawa duchowe narzekanie przekinanie to takze grzech

Gość Jacek i Renata
gość 15;01 pewnie że tak chętnie bym go poczuła w swoich dziurkach

Gość gość
gość wczoraj jaka byla rekacja corki ?

Gość gość
Co wy za bajki piszecie. Ja jak posuwalem koleżankę naszła nas jej matka, narobiła takiego krzyku że uciekałam biegiem z gaciami w ręku.

Gość gość
Kiedyś chciałam obudzić syna na śniadanie drzwi były uchylone weszłam a tam leży jakaś dziewczyna z ogolona cipka