Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostra mojego męża zachowuje się jak jakies zwierze, urodziła przed świętami

Polecane posty

Gość gość

I na Wigilie była u siebie w domu juz ale nie chce przyjmować gości, wyjkręcają się, w 3 króli powiedziałam mężowi że jedziemy do nich i już chce zobaczyć dziecko itd... Myślicie że coś małemu jest ze tak nie chce jego pokazać? Nie jest to normalne przecież.

Gość gość
A co to jest eksponat? Człowieka nie widzialas? Dlatego wlasnie moja rodzina nic nie wiedziala o ciazy i dziecku. bo im by odwalilo :o

Gość gość
Polog trwa okolo 6 tygodni i w tym czasie jezeli kobieta chce miec spokoj, nalezy to uszanowac.

Gość gość
Ma prawo do prywatności i powinnaś to uszanować. Cieszę się, że moje szwagierki nie są takie wścibskie.

Gość gość
Dlaczego nie. Może nie chcę się pokazywać w takim stanie. To znaczy nie w całkowitej formie. A może ma schizę, że dziecko malutkie i nałapie jakichś infekcji. Pora zimowa w końcu jest. A może jest obolała i nie ma zamiaru latać nad wszystkimi i robić kawy.

Gość gość
Wiesz do mnie zjechali 4 dni po porodzie. Bylam wkurzona na nich.

Gość gość
Ale ja nie jestem wscibska chce z nia pogadac, zobaczyc dziecko nikt normalny sie tak nie zachowuje, jak ja rodzilam, to moja zarowno mama jak i siostry byly przy mnie, od razu kazdy mogl wejsc itd... W komncu rodzina na?

Gość gość
No ty jej rodzina nie jesteś

Gość gość
Ty nie jesteś mamą, ani siostrą szwagierki...

Gość gość
Jak zwierzę zachowujesz się ty, nie ona i takiego namolnego babska w ogóle nie chciałabym widzieć

Gość gość
nie widzisz, ze ONA NIE CHCE z tobą gadac i chce SPOKOJU? kazdy człowiek inaczej na to reaguje, a ty masz zas/r/any obowiazek to uszanowac

Gość gość
prowokacja. Wiadomo co wkurza młode matki najbardziej i autorka tej żałosnej prowokacji wykorzystała to o czym najczęściej tu piszecie. Nie karmicie trola

Gość gość
Dokladnie, prowo! Ten styl pisania jest juz tak rozpoznawalny, ze size zygac chece. Ale dzis nasza prowokatorka jest bardzo aktywna, bo malo ze zalozyla temat o tym ze jej kuzynka nie chce wziac jej sprawy rozwodowej, to nowe prowo jako sekretarka walnela, no i teraz to...

Gość gość
A co to za zwyczaj żeby od razu jechać. Połóg trwa 6 tyg może popekala boli ja wygląda jak z krzyza zdjeta cycki obolale a ma się uśmiechać i gości zapraszać. Chcę pobyć sama nacieszyć się chwilami które tak szybko mijają.

Gość gość
Albo prowo albo ta baba jest wyjątkowo głupia. Przecież ona ma prawo być zmęczona, ma prawo do spokoju i opieki nad dzieckiem tak jak ona tego chce. Ale nie paniusia musi zobaczyć dzieciaka i nie obchodzi jej to, że kobieta dopiero urodziła. Jezu skąd się biorą takie baby... Myślałam, że to dawno wyginięlo razem z mamutami.

Gość gość
Połóg trwa 6 tyg może popekala boli ja wygląda jak z krzyza zdjeta cycki obolale x A moz po prostu nie ma ochoty widziec durnej szwagierki :)

Gość gość
Wcale się nie dziwie kobiecie, ja po porodzie miałam depresje i kazde odiwedzanie mnie dobijalo chcialam ylko byc z mężem i moją mama ,a kazdy inny gość sprawiał ,ze byłam wściekła. Dziecko mam zdrowe!

Gość gość
Może to i prowo, ale ja mam taką durną kuzynke, która mogłaby się tak zachowywać i dodać taki post. Zawsze musi wszystko 1 wiedzieć i widzieć, a potem ploty roznosic po calej rodzinie. Teraz jestem w ciąży i dopilnuje tego, żeby dowiedziała się ostatnia i to od kogoś. To ją załamie :D

Gość gość
Autorko piszesz, ze nie jestes wścibska. Jesteś i to bardzo

Gość gość
dziś jesteś nie tylko wścibska co i pozbawiona elementarnych zasad kultury. Wpychanie się do kogoś, kto cię nie zapraszał to popis prostactwa i zwykłe chamstwo.

Gość gość
Tfu,znow to prowo o siostrze meza.

Gość gość
Jakby mi ktoś przylazł kilka dni po porodzie to bym do domu nie wypuściła. Kobieta ma prawo do odpoczynku, prywatności, a dziecko to nie jest eksponat, który się ogląda