Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to znaczy

Polecane posty

Gość gość

Facet udaje ogólnie, , że jej nie zauważa, ale zanim wsiądzie do autobusu ogląda się i patrzy, czy ona też wsiada, co to znaczy?

Gość gość
Pewnie chce zeby koniecznie wsiadla zeby ja znowu przez cala droge mogl ignorowac :D Tu chyba jakies niedorozwiniete siedza :)

Gość gość
No to po co odpowiada szkoły skoro niedorozwinięte

Gość gość
Up

Gość gość
łooo matko a co chcesz usłyszeć , facet ma po to oczy by patrzył no nie ? A ona po co patrzy na niego ?

Gość gość
Ona patrzy bo on jest przed nią, on zas, żeby ją zobaczyć musi się odwrócić, no i odwraca się. Pytania: po co, skoro normalnie na co dzień ignoruje ja

Gość gość
pewnie ma nadzieję że nie wsiądzie , może go jej obecność drażni i wolałby by jej unikać nawet w autobusie .

Gość gość
Ona jest bardzo daleko od autobusu i było bardzo prawdopodobne że nie zdąży

Gość gość
Jego wypowiedzi ja drażniły, a mówił dużo. Wreszcie przycichł, już nic nie mówi,

Gość gość
Wiesz , ja zawsze jak widzę że ktoś jest daleko gdy autobus podjeżdza to bez żadnych podtekstów czy znaczeń po prostu patrzę czy zdąży ta osoba a jeśli jest daleko to proszę kierowcę by sekundę poczekał . Nie widzę więc w takim zachowaniu nic nadzwyczajnego ani nie doszukiwałabym się tutaj oprócz uprzejmości tego faceta , jakiegokolwiek innego znaczenia jego zachowania.

Gość gość
Był i ciąg dalszy, weszła do urzedu, po pracy chyba. Tylko chwilę tam zabawiła. Kiedy wychodzila, w drzwiach wpadła na niego. Dziwne że i on zmierzał do urzedu. Po pracy. A milczą nadal jak zaczarowani On najwidoczniej nią gardzi. Inaczej tego wyjaśnić nie sposób. Tylko dlaczego?