Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

możecie mi wytłumaczyć dlaczego

Polecane posty

Gość gość

jak jadę w tramwaju bez makijażu ( zdrowa cera ) tylko mam usta na czerwono pomalowane to ludzie patrzą na mnie ,jak na kosmitkę? bo ja nie wiem czy jestem taka brzydka ,czy po prostu nie mogą uwierzyć że są kobiety po 3o , bez makijażu i póki co zmarszczek , bo w sumie to nie wiem o co chodzi tym ludziom ...

Gość gość
pewno masz zbyt krzykliwym kolorem usta wymalowane .

Gość gość
Nie .Mam stonowane usta czerwień czerwieni nie równa ,bo są różne odcienie .

Gość gość
Bo wyglądasz idiotycznie, jakbyś się burakiem wypaćkała.

Gość gość
czy po prostu nie mogą uwierzyć że są kobiety po 3o , bez makijażu i póki co zmarszczek x Zmień lustro, twoje całkowicie zmatowiało.

Gość gość
a możecie pisać bez chamstwa?

Gość gość
po prostu nie mogą uwierzyć że są kobiety po 3o , bez makijażu i póki co zmarszczek x To się nazywa: deformacje percepcji.

Gość gość
Kobieta po 30 bez makijażu....to nie kobieta. Biorą cię za wyrośnięta nastolatke co próbuje zrobić makijaż ale jej nie wychodzi.

Gość gość
Zastanawiają się, dlaczego zaniedbana osoba akcentuje usta.

Gość gość
czerwone usta na nieumalowanej twarzy wyglądają dziwnie, nawet jak to nie jest jaskrawa czerwień. Trochę jak dziecko które dorwało się do kosmetyczki matki.

Gość gość
lepiej nie zakładać takich tematów , bo zaraz Cię zwyzywają albo uznają za starą a 30 może wyglądać jak 20 bo nikt Ci w dowód nie patrzy , ale wiesz jacy są ludzie z kafe :O

Gość gwoli wyjasnienia
Pamietam z dziecinstwa, ze kiedys proste, zwykle kobiety (bez obrazy ) jak na przyklad wychodzily do miasta to sobie malowaly usta. Tylko usta. Moze ktos ma skojarzenia z dawna jak tak na ciebie patrzy. Mlode kobiety teraz albo maluja delikatnie "wszystko" albo nic. Takie sa moje obserwacje.

Gość gość
tu autorka tematu : i widzicie ? jak jest tapeta to wyzywacie tapeciara itd. a jak ktoś używa minimalizmu, to od razu zaniedbana , to jak się w końcu malować?

Gość gość
Kobieta bez makijażu to jak facet bez zarostu (nawet ogolonego).

Gość gość
Jak byłem w Francji to tak większość kobiet młodych ,starszych się malowało ,tylko usta , właśnie różne czerwienie... ale to było jakiś czas temu.

Gość gość
czerwona pomadka na gołej twarzy to nie jest delikatny makijaż :D Po prostu dziwnie to wygląda

Gość gość
gość dziś - bywam we Francji dośc często i nikt tak nie robi :D Zazwyczaj reszta twarzy jest pomalowana - tylko delikatnie. Za to widac kiedy ktoś pacnie na twarz samą pomadkę

Gość gość
Dzisiaj środa, faktycznie ciapulek przyjechał do robaczka i rozglądał się szukając ukochanej kłody jadąc tak do narzeczonej:p Maluje się jak mi się podoba, jak się komuś nie podoba to niech nie patrzy, sama sobie wyznaczam trendy i zazwyczaj innym, czy to się tobie podoba głąbie czy nie:p

Gość gość
napisałem ,że było to jakiś czas temu ,czyli jakieś kilkanaście lat temu , a teraz nie wiem jak się malują .

Gość gość
może tak jak gość wyżej pisal - to były te kobiety które chciały być "modne" i "z klasą" tylko nie wychodziło

Gość gość
czerwona pomadka na gołej twarzy to nie jest delikatny makijaż smiech.gif Po prostu dziwnie to wygląda x dokładnie

Gość gość
Zajmij się swoją zaniedbana narzecxona i przygotuj kłamstwa dlaczego spędziłes nie z nią sylwka a z jej kuzynka i święta tez:p twoje zdanie mnie absolutnie nie interesuje, tym bardziej że twoja narzecxona wygląda nie tylko pokracznie ale i brzydko w makijażu czy bez, wiec nie tobie krytykować inne kobiety, tym bardziej że masz najgorszy egzemplarz z tych które kiedykolwiek krytykowales.

Gość gość
Dzisiaj środa, faktycznie ciapulek przyjechał do robaczka i rozglądał się szukając ukochanej kłody jadąc tak do narzeczonejjezyk.gif Maluje się jak mi się podoba, jak się komuś nie podoba to niech nie patrzy, sama sobie wyznaczam trendy i zazwyczaj innym, czy to się tobie podoba głąbie czy nie x Mnie akurat nic nie wyznaczysz, głąb z przerośniętym ego nie jest żadnym wzorem do naśladowania :P

Gość gość
gość dziś Dzisiaj środa, faktycznie ciapulek przyjechał do robaczka i rozglądał się szukając ukochanej kłody jadąc tak do narzeczonejjezyk.gif x Umów się jak najszybciej do lekarza prowadzącego, wymagasz zmiany leków.

Gość gość
Akurat trafiło na kobietę, która bardzo się przejmuje:/ uwagami innych na temat swego wygladu:) mozesz sobie ciapulku pisać co chcesz jeżeli sadzisz, że to wpłynie na moje decyzyje to jesteś dziwny:p daruj sobie mnie, skup się na narzeczonej;)

Gość gość
pomaluj rzęsy

Gość gość
up

Gość gość
nie przejmuj się autorko każdy niech się maluje jak chce :)