Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2018

Były chłopak okłamuje naszych wspólnych znajomych

Polecane posty

Gość gość2018

Witam! :) Rozstałam się z chłopakiem 3 miesiące temu. Związek trwał pół roku, rozpadł się z niewiadomych przyczyn, gdyż o jego końcu mój luby poinformował mnie sms'em. Walczyłam o spotkanie, aby dowiedzieć się powodu, dla którego nie chce ze mną być lecz odpowiedzi zwrotnej nie otrzymałam. Kompletny brak dojrzałości.. Tak więc odpuściłam. Z rozstaniem się pogodziłam, żyje mi się dobrze, czasami jedynie tęsknie za wspólnie spędzonymi chwilami. 2 tygodnie temu moja przyjaciółka była na pewnej imprezie, mój były chłopak również. Ku mojemu zdziwieniu dowiedziałam się, że ów były opowiadał mojej przyjaciółce, jej chłopakowi i innym wspólnym znajomym jak to ja go zraniłam i zostawiłam pisząc sms. Szczerze mówiąc jestem w szoku. Nie rozumiem jego zachowania. Kompletnie odwrócił nasze role. Co on chce tym osiągnąć? Chce mnie niepotrzebnie oczernić? Przecież moja przyjaciółka wie jaka jest prawda.. Dodam, że aktualnie spotykam się z pewnym mężczyzną, ale jesteśmy dobrymi znajomymi i nie ciągnie mnie do związku. Potrzebuję odpoczynku, a spędzanie miło czasu nie jest zabronione. Natomiast, gdy mój były się o tym dowiedział nie mógł uwierzyć w to, że ja już poznałam kogoś nowego.

Gość gość
Czasami mam silne wrazenie ze perfidni mezczyzni nie tylko sie rozstana ale jeszcze zwala cala wine na kobiete. Potrafia nawet brac w gierki emocjonalne ktore prowadza do rozstania, ale takiego gdzie wina nie byla wyraznie po ich stronie. Sadze ze moze to wynikac z tego ze trudno im pogodzic sie z tym ze poszli na latwizne. Tania zycie.

Gość gość
Mialo byc - takie zycie. Slyszalam nawet ze majac kochanke na boku lub powiedzmy tylko dziewczyne doprowadzaja swoja aktulna dziewczyne do pewnego roztroju psychicznego I zrzucaja na nia cala wine. Sama bylam w takiej sytuacji. Taki facet chce miec poczucie integralnosci moralnej czy wewnetrznej I widziec wroga w kims innym.

Gość gość2018
Przez te pół roku żyło nam się naprawdę dobrze, starałam się, ale jak to się mówi, nic na siłę. Rozumiem, gdyby chciał odreagować i sobie ulżyć w cierpieniu. Ale jedyną osobą, która cierpiała byłam ja.. Więc nie ma powodów, dla których powinien się tak zachowywać. To była jego decyzja.

Gość gość
Chce pewne wyjść na pokrzywdzonego żeby mu wspolczuli a ty żebyś wyszła na wredna suke.

Gość gość2018
To na pewno. Tylko po co? Najwidoczniej coś mu nie pasowało, dlatego odszedł. Wnioskuję, że uznał iż beze mnie będzie szczęśliwszy. Jaki sens robić z siebie ofiarę? Przecież nikt go nie ukrzyżuje za to, stało się i tyle.

Gość gość2018
Czy może po 3 miesiącach uznał, że wcale nie czuje się lepiej, a teraz jest zbyt dumny by przeprosić?