Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julkaaaaaa3674472

Dla wszystkich hejterów AGGIE

Polecane posty

Gość Julkaaaaaa3674472

Ale z was p********e idiotki. Takie mądre i normalne, normalnie niema się czego przyczepić? A żadna z was nie pomyśli, że może Weroniki mama nie żyje, a tata np. się nią nie interesuje??? A może oboje zmarli?? Ale was to nie obchodzi, No bo wy jesteście takie suki, że oczywiście trzeba się uwziąśc na niewinnych ludzi, którzy tylko chcą, żeby jej było dobrze, i żeby nie mieszkała wiecznie z dziadkami (którzy oczywiście szybko się starzeją i niewiadomo kiedy zejdą z tego świata, a Weronika raczej nie powinna widzieć tego na własne oczy ) ale wy wolicie obrażać, poniżać ich jak takie już nie powiem co, bo wy chcecie wszystko o nich wiedzieć, to teraz wy zróbcie sobie kanały na yt i powiedzcie wszystkim o waszym chorym, i s******lonym życiu. Pewne rzeczy można powiedzieć, a pewnych mówić się nie powinno i żeby takie stare k***y nie potrafiły tego zrozumieć. Ja mam 12 lat i wiem, że teraz będziecie się wkurzać jakich ja to nie używam słów, ale zastanówcie się- dlaczego tłumaczy wam to 12-latka ? Chyba jesteście już kompletnie chore .

Gość gość
Fora ci sie pomylily 🖐️