Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niektórzy ludzie są jak magnes na problemy

Polecane posty

Gość gość

Na pewno zauważyliście, że są ludzie którzy wiecznie mają jakies problemy, a kiedy nie maja problemów to w ich zyciu zawsze jest jakiś dramat. Z kimś się pokłócili, ktoś ich oszukał, ktoś ich zdradził. Wiecznie coś. Znacie takich? Może sami się tak czujecie?

Gość gość
Życie jest za krótkie by skupiać się na problemach, one są po to by je rozwiązać lub zaakceptować i żyć dalej.

Gość gość
Kim jesteś już od samego twojego wpisu się zakochałam Uwaga..

Gość gość
Niektórzy lubią je sobie stwarzac, przy czym zawsze twierdzą, ze to im się "przytrafia"

Gość gość
Ja mam tak od jakiegoś czasu. Nigdy nie byłam drama queen a to co się dzieje z moim życiem od jakichś 4 lat to jeden wielki dramat. Zniszczyło się wszystko, w każdej możliwej dziedzinie. Zaczynam się bać podjęcia jakiejkolwiek decyzji, bo mam wrażenie, że tylko się zasypuję jeszcze bardziej w tym całym syfie

Gość gość
Jeśli ktoś tak ma to założę się że po czasie przywyka i nawet tego nie zauważa.

Gość gość
znam taką jedną wyjątkową- żyje "żyje pobożnymi życzeniami" i myśli że tak stanie się ( chociaż realia są inne i nie pozwalają na to, ale jak miesza fikcję głupich seriali np. Ukryta prawda, Trudne sprawy" z prawdziwym życiem i jest małostkowa, zazdrosna o bzdury, bierze wszystko do siebie; dodatkowo czuje się śmieciem/gównem to nie ma co się dziwić:) zresztą cała rodzina podobna do niej. Na szczęście jej synek mieszka z ojcem i jego nową mamą to ma normalny dom.