Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna nie umie gotować

Polecane posty

Gość gość

Mamy po 29 lat, ja muszę wszystko robić za nią. Jak przychodzę z pracy to jest ugotowane, ale nie da się tego zjeść. Ona sama to potwierdza, przeprasza i wyrzuca. Wszystko to jedna wielka plucha. Gdy wracam do domu i mam czas to sam robię posiłki. Razem też robić nie możemy, bo ona wie lepiej. Nauczyć się też nie da. Delikatnie zasugerować też nie. Ona wie lepiej, ona umie, a potem pluje i wyrzuca... mam dosyć, każdy wraca z pracy i ma smaczny obiad na stole, a ja mam taki, który zaraz idzie do kosza albo prośbę, aby iść do restauracji. Co mam robić?

Gość gość
Na yt są kursy gotowania, nie się nauczy.

Gość gość
Uczy się i nic

Gość gość
ona nie pracuje? Większość osób wraca do domu i gotuje bo nie ma kto im ugotować jak partner/ka pracuje tyle samo

Gość gość
Ona pracuje 8-16 a ja 8-18

Gość gość
Daj jej ultimatum- trzy dni nauka gorowania na forach a nie zamulac calymi godzinami na fb itp dziadostwach,albo wypad!

Gość gość
A na dodatek, to jeszcze jest nieaktywna w sexie, woli w łóżku z mamą przez telefon pogadać a potem gasi światło bo zmęczona i rano musi wstać :(

Gość gość
Nie musi umieć, nie ma takiego obowiązku. Ja umiem, ale nie gotuję w ogóle, bo nie lubię. Mój facet wie, że albo ugotuje sobie sam, albo nie będzie jadł.

Gość gość
To ja mam fajnego faceta, który wie że ja nie potrafię gotować i zawsze mówi, że jak mi nie wyjdzie to zjemy na mieście albo zamówimy i nie ma stresu w kuchni podczas gotowania. Ale ja w przeciwieństwie do Twojej dziewczyny chcę nauczyć się gotować, bo trafiłam na smakosza, któremu aż chce się dogadzać, bo pokazuje wtedy szczerą wdzięczność. A Ty chwalisz dziewczynę jak uda jej się ugotować coś zjadliwego? Może faktycznie nie ma zdolności kulinarnych a może po prostu wie, że i tak Cię nie zadowoli na talerzu?

Gość gość
Albo jakiś kurs, albo sam gotuj lub ją naucz. W dzisiejszych czasach nawet na stronach takich jak http://menshealth.pl jest mnóstwo przepisów