Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niski poziom hcg

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam pewną zagwostkę. Okres spóźnia mi się drugi dzień i w związku, że staraliśmy się z narzeczonym o dziecko miałam uzasadnione obawy czy aby się nie udało. Dzisiaj w związku z tym zrobiłam badanie hcg z krwi, które wykazało, że jest go <1,20. Od razu pomyślałam, że się nie udało ale przed chwilą tknęło mnie naiwne "a może jednak?". Poczytałam to i owo i dowiedziałam się, że wynik może być traktowany jako nie pewny. Jest może jakaś nić nadziei, że jednak w ciąży jestem lecz hormon jeszcze nie zaskoczył? Czy może doszło do zapłodnienia lecz nie do implantacji? To czemu nie mam okresu? Dziękuję i pozdrawiam :)

Gość gość
Nie jesteś w ciąży

Gość gość
No chyba, ze staraliscie się cały cykl, a twoja owulacja się przesunela, ale tak czy siak wynik, który wyszedł teraz świadczy o braku ciąży

Gość gość
Może zbyt wcześnie wykonane badanie, wynik wskazuje na brak ciąży, powtórz za pare dni i zobacz czy hormon rośnie jak nie to sprawa jasna :) Pozdrawiam

Gość gość
Jaki wynik niepewny?????!!!!! Jestes debilka? Nie masz podanych norm????? Nie jestes w ciazy.

Gość gość
Skoro jesteś po terminie miesiączki to przy regularnych cyklach wynik jest pewny. Co innego gdyby miesiączki raz pojawiały się po 28dniach a kolejna po 50.

Gość gość
Dziękuję a wszystkie (prawie) odpowiedzi. Cykle mam regularne więc faktycznie nie ma szans żeby wynik coś oznaczał. Tylko na okres muszę poczekać ( no to cykle już nie są takie regularne :D).

Gość gość
2 lub 3 dni odchylu to nadal cykl regularny