Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknię za tancerkami z utworu,, Małe szczęście ,,

Polecane posty

Gość gość
Nie na widzę kafe. Na wymioty mnie zbiera. Dziadostwo o podszyw jeden wielki. Dno!

Gość gość
Wojtek A

Gość gość
dlaczego miałoby umrzeć?

Gość gość
3.29 nie!

Gość gość
Dzisiaj umarło w jego sercu Twoje serce bo róże były czerwone i nie powiem

Gość gość
Konwersja budzi do życia A Wojtek zmienił dane już dawno. Nawet imię ma inne. Mało tego, ma dwa imiona. Serce Twoje wygasa mu w jego piersi, ponieważ żyje dla swojej rodziny pełną piersią. To mój chłop, nie twój pal licho,

Gość gość
No to skoro tak to będę go kochać aż do śmierci i na innego nie spojrzę on jest moim bliźniaczym płomieniem.

Gość gość
Niektóre kobiety, dziewczyny kochają się w gwiazdach a one są blade jak ściana i jak ściana milczą. Próżność przemawia a próżność widać po strojach. Panie Jacku brawo. Kocham Pana od pierwszego wejrzenia. Mężczyzna stara się a kobieta robi z niego debila. Żałosna dziwa z Wojtasiowego popielnika

Gość gość
03:40 To ja pisałem ten Post. Dziękuję Ci. Było wspaniale. Kocham Ciebie mimo tego, że mnie nie znasz.

Gość gość
Hehe iskiereczka zgasła

Gość gość
Jeśli to faktycznie Ty to znam Ciebie doskonale.tez Cię bardzo kocham.Dobranoc miły.Było nieziemsko.

Gość gość
A co to znaczy bliźniaczy płomień? Razem palicie dragi?

Gość gość
tak uzależnieni jesteśmy od swojego widoku,wsparcia,uśmiechu ,głosu,dotyku,po prostu od swojej wzajemnej obecności

Gość gość
3.52 poczytaj sobie w necie o bliźniaczych płomieniach

Gość gość
03:52 Może kiedyś będziemy razem. Nigdy nie wiadomo. Nieziemskie i żywe kwiaty i buziaki dla Ciebie Kochana

Gość gość
3.59 masz rację,.Dobranoc.Spij dobrze...moje szczęście.tak 38

Gość gość
Wróżka udaje kogoś innego?

Gość gość
Wzajemnie

Gość gość
Nie daje mi spokoju, że jednak jesteś Moją Duszą bliźniaczą. Czy to możliwe?

Gość gość
nie daje Ci to spokoju?co mam opisać? Juz wszystko opisałam,jaki do jasnej cholery pokój i co niby robiliśmy ? co za brednie na tym mailu .likwiduję konto!

Gość gość
mówisz o 2000 roku ?tańczyliśmy ?nie nie zatańczyliśmy .nie wiem jaki pokój.

Gość gość
nie było żadnego pokoju,jak już to otwarta przestrzeń na łonie natury i nic nie robiliśmy. Czyżby wyciąganie info?

Gość gość
Masz krótkie włosy. Występujesz w telewizji a dzisiaj jesteś w górach? Więc znam Cie i Kocham

Gość gość
W górach to ja mieszkam,w telewizji nie występuję i nie mam krótkich włosów tylko takie za obojczyk

Gość gość
Za swoją odwagę wyznając uczucie teraz płacę. Coś Ci powiem, nie wiem czy kochasz czy nie, nie będę się o tym przekonywać, jestem zniszczona. Ale gdybyś....kiedykolwiek.... chciał naprawiać, wiedz, że dostaniesz kosza. Żeby nie było niejasności- to za potraktowanie mnie i opuszczenie. Prawda to, że przyjaciół poznajemy w biedzie. Jedyny plus? Podpompowałam Ci ego. Nie naubliżam Ci tylko ze względu na dobre chwile, które mieliśmy. Tym samym pokażę Ci I Twojej reszcie, że jestem ponad Tobą. A to, że ti wchodzę... cóż... mogę. Nie chcę Cię nigdy poznać bliżej. Ktoś to w końcu musi zakończyć, dzieciaczki. Serio, to nie żadne prowo

Gość gość
21.07 HANA nie pisz za mnie! sama jesteś dzieciaczek!!!!!!

Gość gość
Za nic nie płacę nie jestem zniszczona..wiem że mnie szanuje i ceni ,nigdy mnie nie zostawił w potrzebie ,nigdy nie dałam mu i nie dam kosza nie muszę go poznawać bliżej bo znam go bardzo dobrze i nie wiem jakie wspólne chwile? o tak syn miał parę wzniosłych chwil dzięki niemu to racja.tworzyliśmy super grupę,co ty wiesz Kacha !

Gość gość
no

Gość gość
Kocham ją a ona pracuje w telewizji. Poznaje bo mi serce podpowiada. Kiedyś ją poznałem za pośrednictwem znajomych, ale ona była z kimś innym. Ja zaś byłem nieśmiały i wstydliwy. Brakowało mi odwagi oświadczyć się. Silne uczucie dzisiaj emituje tak mocno, że wierzę iż ona będzie mnie czuć na odległość. Wiele lat mogę marzenia to kumulacja miłości i oczekiwanie na tą jedyną. Jak to możliwe? Czekałem wiele lat, bowiem jest cierpliwy i wierzę w nią bardzo mocno. Z pewnością jestem zakochany bardzo mocno. Gdyby ona chciała spojrzeć w Moja stronę można chociaż raz pierwszy mógł bym być szczesliwym człowiekiem